Prémium termékek elérhettő áron

Fékbetét mi-micsoda

 • Fékbetét a TE motorodhoz

  Fékbetét a TE motorodhoz

  Webáruházunkban többszáz fékbetétfajtát találsz, ezért azt javasoljuk, hogy ne a fékbetéteknél kezdd a nézelődést, hanem kérd le a saját motorodra szűkített kínálatunkat.
  A Motorkereső segítségével az összes többi terméket (féktárcsa, olajszűrő stb) szintén testre szabva mutatjuk Neked.

  Motorkereső

Brembo

prémium kategória elérhető áron

Alapvetően kétféle cikkszámozása van a Bembonak. Ami 5 karakterből áll az robogókhoz és kismotorokhoz fejlesztett fékbetét, ami pedig 8 karakterből, az nagymotorokhoz ajánlott. Utóbbi természetesen betehető kismotorba vagy robogóba is.

A 8 karakteres fékbetétszámok esetén az első 6 karakter a fékbetét formáját jelöli, az utolsó két karater egyazon fékbetét formán belül a keveréket.

Végződések szerinti típusok:

 • 06-07-10-35-50 és egyéb két számra végződő betétek – Utcai karbon-kerámia betét, hosszú élettartamú, mégis megfelelő fékhatást biztosít minden körülmény között. Azon gyári betétekkel megyezik, ahol a gyártó karbon-kerámia fékbetétet alkalmaz gyárilag.
 • SA/SP – Szinterezett első (SA), illetve hátsó (SP) betét, rendkívül jó fékhatással. Gyári betétek helyett tökéletes, és sokkal jobb fékhatás érhető el, azonban nem kopik sokkal gyorsabban. A legjobb választás sportosan vezetni vágyók számára vagy aki esetleg nagyobb terheléssel (utas, sok csomag) közlekedik.
 • SC – Szinterezett versenybetét, mely utcára is használható. Ez egy jó kompromisszum azoknak, akik versenypályára is járnak motorjukkal, de utcán is használják azt. Nem szükséges neki hosszas melegítés, azonban az utcai betéteknél jobban kopik.
 • RC – Ez egy igazi versenybetét. Mindent tud, amit a pályán tudnia kell. Utcára nem ajánlott, mivel a betét bemelegítést, és folyamatos melegen tartást igényel. Ha utcán motorozol, és nem számít a pénz, ezért megveszed a drágábbat, akkor se ezt vedd, utcán balesetveszélyes!
 • TT – Normál karbon-kerámia off-road fékbetét. Jól ellenáll az extrém körülményeknek, mégis megfelelő fékhatást és lassabb kopást ígér.
 • SD – Szinterezett fékbetét általános off- és on-road használatra endurokhoz és supermotokhoz. Jó fékhatás vizes és saras körülmények között is, de megállja a helyét aszfalton is.
 • SX – Erős igénybevételre ajánlott, elsősorban motocrosshoz és supermotozáshoz. Jelenleg ez a csúcskategória ezeknél a szinter szériáknál. Extrém versenykörülmények között is a maximumot nyújtja!

A 6 karakteres kismotor és robogó betéteknél két kategória van. A számra végződő típusok a sima utcai verziók, míg az XS utótaggal rendelkezők az erősített, sprotosabb használatot is elviselő betétek.

 • BREMBO termékek

  BREMBO termékek

  Összes Brembo termékünket a gombra kattintva tudod listázni: különböző összetételű fékbetétek, féktárcsák. Ez a lista elég hosszú, szóval érdemes inkább a Motorkereső irányából indulnod (a linket a cikk elején találod).

  Brembo termékek

SBS: Scnadinavian Brakes

A megbízható színvonal. (Régebbi néven Bendix fékbetétek.)

Fékbetét mi-micsoda

Utcai betétek

 • HF – Utcai kerámia betét. Használható első és hátsó betétnek is. Jó fékhatást biztosít elsősorban túramotoroknak száraz és nedves úton is, legyen akár meleg, akár hideg. Régebben Bendix MA néven futott.
 • HS – Főképp sportmotorok utcai használatára és túramotorok sportos használatára vagy nagy terheléssel (utas, csomagok) való használatára kifejlesztett nagy teherbírású első fékbetét. A fékbetét melegítést nem igényel a tökéletes fékhatás eléréséhez. Régebben Bendix MF néven futott.
 • LS – A HS és RS fékbetét hátulra használható párja hasonló tulajdonságokkal. Utcai sportos vezetők és hobbi pályázók számára ajánlott. Régebben Bendix MR néven futott.

Pályabetétek és vegyes betétek

 • RQ – Versenypályára való, főképp a DC és DS széria hátsó fékbetétje. Utcára nem ajánlott!
 • RS – Főképp olyan motorosoknak tökéletes választás előre, akik vagy túramotor bajnokságon vesznek részt pályán, kezdő pályázók vagy versenypályán és utcán is használják motorjukat. Ez a betét direkt ilyen célokra lett kifejlesztve, rövid bemelegedési idővel és hosszú futásteljesítménnyel.
 • DC – Dual karbon első fékbetét. Ezzel a betéttel sok világbajnokságot és nemzeti bajnokságot nyertek már. 2001 óta fejlesztik a keveréket a Moto2 GP és a World Superbike Championship visszajelzései alapján. A "nyertesek" választása a Superstock, Supersport és Superbike kategóriákban.
 • DS – Dual sinter első fékbetét. Jelenleg ez a pályára való fékbetétek csúcsa. Csak profiknak ajánlott, kizárólag pályahasználatra. Utcán nem használható! Endurance és versenypályára használatra.

Off-road betétek

 • ATS – Speciálisan ATV-khez és quadokhoz kifejlesztett betét. Jól ellenáll az extrém körülményeknek, mégis megfelelő fékhatást és lassabb kopást ígér. A vezető ATV gyártók: az Arctic Cat és Polarias ajánlásával! Régebben Bendix MOA néven futott.
 • CS – MX off-road mindennapi használatra kifejlesztett fékbetét. Jól ellenáll az extrém körülményeknek, mégis megfelelő fékhatást és lassabb kopást ígér.
 • SI – Quad és MX off-road extrém körülményekre kifejlesztett fékbetét. Jól ellenáll az extrém körülményeknek és extrém jó fékhatást biztosít versenykörülmények között is. A sár, a homok és hasonló piszkos körülmények nem okoznak neki problémát!
 • RSI – Quad és MX off-road versenypályára kifejlesztett fékbetét. Ezzel garantáltan megállsz bármilyen helyen. A Motocross versenyzők ajánlásával.
 • Összes SBS termékünket a gombra kattintva tudod listázni. A lista elég hosszú, szóval érdemes inkább a Motorkereső irányából indulnod (a linket a cikk elején találod).

  SBS fékbetétek