Prémium termékek elérhettő áron

Versenyzők

Bányai Gábor bemutatkozója

Bányai Gábor MAMS licenszes supermoto-versenyzőt a 2024-es szezontól támogatjuk. Bemutatkozójában pár izgalmas videót is találtok.

 Tovább

Cseh Gergely bemutatkozója

Cseh Gergely hobbiversenyzőként kezdett, rögtön szép eredményekkel. Ismerjétek meg Gergőt, aki mi mással, mint egy ezres (K6-os) gixxerrel szerepel!

 Tovább

Cseh Gergely beszámolója, 2023. július

Az elmúlt 3 napban Pannónia ringen voltunk egy nemzetközi rendezvényen. Tavasszal jártam a pályán, de 1 kör után technikai probléma miatt le kellett jönnöm és nem is tudtam többet menni. Tehát mondhatjuk, hogy életemben először mentem normálisan a Pannónia ringen ebben a 3 napban.

 Tovább

Cseh Gergely beszámolója, 2023. augusztus, Szlovákia Ring

Cseh Gergelytől kaptunk újabb versenybeszámolót, egy szlovákiai hétvégéről. Érdekességként betekinthetünk abba is, hogy milyen alkatrészeket használ (verseny fékek, lánc, olaj, stb).

 Tovább

Cseh Gergely részletesebben a bukásáról (Szlovákia Ring)

Gergely a 9. helyre kvalifikált, majd kisebb pozícióvesztés után az élről esett ki, idegenben. Beszámoló videóval, képekkel.

 Tovább

Kapás Zoltán bemutatkozója

Kapás Zoltán egy ritka rendőrségi Pannónia P21-esből építette 250ccm-es versenymotorját. Támogatásunkkal elsősorban hegyiversenyeken, veterán versenyeken indul.

 Tovább

Meinhardt Ágoston bemutatkozója

Ágoston OB III.o. MX2-ben indul, és a bemutatkozása mellett rögtön az idei (2024) első versenybeszámolóját is olvashatjátok!

 Tovább

Motorversenyző RT

Talán nem mindenki tudja, hogy saját csapatunk is van, amely a TotalBike által szervezett robogós, 24-órás versenyeken indul.

 Tovább

Motorversenyző RT - 24h verseny 2023

A Motorversenyző RT 2023-ban is indult a 24-órás versenyen, amiről NAGYON szemléletes beszámolót kaptunk képekkel és két videóval!

 Tovább

Caucasus Trophy - saját kalandunk!

Mindig is offroad-kötődésűek voltunk, így idén a családi vállalkozásunk egy nagy családi kalandra indult. Ennek a képeit, videóit és egy rövid beszámolót szeretnénk megosztani veletek.

 Tovább