Prémium termékek elérhettő áron

Átvételi módok, szállítás, raktárkészlet

Szállítási és átvételi módok részletes leírása:

A teljes díjszabási táblázatunk itt érhető el


1) Személyes átvétel: raktárunk, átadópontunk és bemutatótermünk Váchartyánban:

Központi raktárunk és üzletünk Váchartyánban a fő úton található. Itt a termékeinket meg lehet nézni személyesen is, tudunk segíteni a választásban és természetesen vásárolni is lehet.
Címünk: 2164 Váchartyán, Dózsa Gy. u. 7.

Nyitva tartás és egyéb információk a kapcsolat menüpontban érhetőek el!


2) Házhozszállítás a GLS futárszolgálattal:

Az elkészült csomagok általában 14h körül kerülnek átadásra a futárszolgálatnak, akik azt többnyire másnap, ritkábban harmadnap próbálják meg kézbesíteni. Sikertelen kézbesítés esetén második szállítási időpont kerül egyeztetésre. Szállítási dátumot és időpontot nem tudunk megadni!
Feladáskor e-mailt küldünk a várható érkezésről.
Budapestre, Dunakeszire, Fótra, Gödre és Vácra saját futárunk által is szállítunk, ezek a kiszállítások általában minden héten kedden vagy csütörtökön indulnak. Részletes tájékoztatást megrendeléskor a kiválasztott szállítási módnál találhatsz. A szállítási módokat esetenként átllítjuk, hogy a megmegfelelőbb szállítást biztosítsuk.


3) Csomagpontra vagy automatába szállítás országosan:

A csomagokat országosan csomagpontra vagy automatába szállítjuk a GLS segítségével. A csomagok általában 1-2 napon belül kerülnek a kiválasztott átadópontra a feladástól számítva.
Automata esetén a maximum csomagméretre fontos odafigyelni a kosárnál, mert túlméretes csomagot automatába nem tudunk kézbesíteni!


4) Trans-Sped Zero és raklap szállítás országosan:

A 30kg alatti csomagokat a Trans-Sped gyűjtőládákban szállítja, melyek előnye, hogy nem keletkezik felesleges műanyag és papír hulladék, mivel a ládák többször felhasználhatóak csomagolásra. Továbbá a vásárló átvételkor ellenőrizheti a termékek épségét és darabszámát is a futár jelenlétében, így megelőzve a későbbi reklamációkat.
Az extra nagy csomagokat raklapos áruként továbbítjuk, melyre külön ajánlatot küldünk.


5) Külföldi szállítás:

Szállító partnereink lévén szállítunk külföldre is, elsősorban a szomszédos országokba. Ilyen szállításról mindig kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben rendelés előtt!


6) Szállítás jogszabály szerint a Magyar Postával:

Csak 10kg-ig és csak előre fiuzetés esetén válalljuk! A részleteket a kosánál láthatod, ha ezt a módot választod!Termékek elérhetősége, rendelési idő, átfutás:

Elég nagy raktárkészlettel rendelkezünk, a webshopban elérhető termékek nagyjából fele azonnal rendelkezésre áll, és a beérkező rendelések 75-80%-át raktárról azonnal ki tudjuk szolgálni.
A többi termék beszállítása általában másnapra vagy 2 napon belül megtörténik, nagyon ritka eset, amikor ennél többet kell várni, de ez esetben külön egyeztetünk a megrendelővel.