Prémium termékek elérhettő áron

14 napos elállás

Alábbi tájékoztató kizárólag magánszemélyekre vonatkozik, és a 14 napos elállásban vagy azon túl külön egyeztetés alapján történő visszaküldésre érvényes! A jótállási és szavatossági jogok, vagy egyéb esetű termékvisszavétel az ÁSZF-ben olvasható!

Amennyiben a megrendelt termék bármilyen okból nem megfelelő és Ön magánszemélyként vásárolt, az alábbiak szerint tudja visszajuttatni vagy cseréltetni másik termékre. Az itt leírtak abban az esetben nem érvényesek, ha ön nem egyéni vásárló, tehát a számlát cégre vagy vállalkozó nevére állítottuk ki. Utóbbi esetben e-mailben vegye fel velünk a kapcsolatot előzetes egyeztetés végett!

A 14 napos elállásban Ön indoklás nélkül visszaküldheti a terméket, melynek ellenértékét cégünk visszatéríti. Ettől függetlenül az összeget le is vásárolhatja, ha úgy szeretné.
 

Nem megfelelő termék cseréje másik termékre

A nem megfelelő terméket juttassa vissza hozzánk, és rendelje le a webshopon amit szeretne helyette. Megrendeléskor írja be a megjegyzés mezőbe, hogy küldd vissza árut, és hogy azt várjuk meg.
Ezután juttassa vissza a terméket az alább részletezett módon.
Amint a termék visszaérkezik hozzánk, és megvizsgáljuk, utána tudjuk intézni a cserét.
Amennyiben az új termék árban kedvezőbb az eredetileg vásároltnál, akkor lentiek alapján kérjük a bankszámlaszámot is megadni a különbözet visszautalásához.


Nem megfelelő termék visszavétele (14 napos elállás).

Amennyiben nem megfelelő a termék, amit vásárolt, azt nem tudta átvételkor kipróbálni, és az ellenértékét szeretné visszakapni, úgy az elállásra átvételtől számítva 14 napja van, kivéve, ha előzetesen az ajánlatkérőben kikötésre került, hogy a termék egyedi és nem visszaküldhető!
A vevő feladata az elállást követően a minél előbbi, de a bejelentést követően legfeljebb 14 napon belüli visszaküldés!

A terméket üzletünk címére szükséges visszajuttatnia:
Best Motor Parts Kft.
2164 Váchartyán, Dózsa György utca 7.
+36-30-3660311
Utánvétes és portós csomagot nem áll módunkban átvenni!
A csomagba feltétlen tegyen egy levelet (NE e-mailben küldje!), hogy a terméket ki küldte vissza és legyen benne elérhetőség (telefonszám), illetve beazonosítható legyen, hogy melyik rendelésről van szó (rendelési szám vagy számla sorszáma).
Terméket teljes áron visszavenni csak eredeti, átvételkori állapotában tudunk. Amennyiben a termék láthatóan a kipróbáláson felül használva volt vagy egyéb használati nyom van rajta, úgy értékcsökkenéssel tudjuk visszavenni, mert átvételtől a fogyasztó tartozik felelősségel a termék állapotának megóvásáért!
A terméket üzletünkben is leadhatja személyesen, de ez esetben is jelen feltételek élnek.
Kérjük a termékkel együtt adjon meg olyan adatot, amire a visszafizetést teljesíteni tudjuk (pl. bankszámlaszám).


Meghibásodott termék, hibás teljesítés

A jótállás vagy szavatosság alá tartozó termékek visszaküldésének feltételei az ÁSZF-ben találhatóak meg.