Prémium termékek elérhettő áron

Cseh Gergely beszámolója, 2023 július

A következő beszámolót és fotókat 2023. júliusában kaptuk Gegelytől.

Az elmúlt 3 napban Pannónia ringen voltunk egy nemzetközi rendezvényen. Tavasszal jártam a pályán, de 1 kör után technikai probléma miatt le kellett jönnöm és nem is tudtam többet menni. Tehát mondhatjuk, hogy életemben először mentem normálisan a Pannónia ringen ebben a 3 napban. 

Első nap

Kora reggel egy pályabejárással kezdtük a napot, hogy tudjuk mégis mi a helyzet. Az első napon ismerkedtünk a pályával, hiszen még nem járt közülünk senki a Hungaroringen kívül máshol. Nap végére 2:16.0-ás időt sikerült produkálnom.

Cseh Gergely beszámolója, 2023 július

Cseh Gergely beszámolója, 2023 július

Második nap

Sajnos délelőtt egy rendesebb zápor kapta el a pályát, ezért pár menetet ki kellett hagynunk. Délelőtt már időmérő volt a délutáni 2 órás endurance versenyre, amire természetesen neveztünk hiába első alkalommal voltunk a pályán. Az elején kicsit izgultunk, mert a profi versenyzőkkel együtt indultak az amatőrök is.

A 41 csapatból a 29. helyre sikerült kvalifikálni magunkat. Bazsi kezdte a menetet kb. 50 percet ment egyhuzamba, majd én következtem hasonlóan 50-55 perces idővel, majd az utolsó kb. 16 percre még Bazsi visszament.

Összességében a 19. helyen sikerült zárnunk a 41 csapatból.

Az 1000-es kategórián belül 18 csapat indult ebből mi a 7. helyen végeztünk, úgy hogy profik is voltak a pályán! Örültünk az eredménynek, de azt bántuk hogy nem volt külön értékelve az amatőr és a profi szint. A csapat másik fele vegyes(600/1000) kategóriában indult. A 41 csapatból ők a 35. helyre kvalifikálták magukat, majd a 2 óra leteltével valahogy a 25 hely környékén végeztek.

Cseh Gergely beszámolója, 2023 július

3. nap

Délelőtt ismételten időmérő volt a délutáni sprint versenyre, amire úgyszintén jelentkeztünk mind a 4-en.

Mivel az időmérőn sikerült egy 2:11.8-as időt mennem, versenyen betettek a profik közé, ahol sajnos ismételten nem volt külön értékelve a profi és az amatőr versenyző. A 39 versenyző közül a 30. helyre volt elég ez az idő. A rajt nem az erősségem, így tudtam hogy ott pár helyet bukni fogok. Sajnos így is történt.

A rajtot követően a 35-37 helyig estem vissza. Tudtam, hogy 8 köröm van a lehető legjobb helyezés elérésére ezért ahol csak tudtam próbáltam előzni. Ez hozta az eredményt és a 22. helyen intettek le. A legjobb köridőm, így első alkalomra 2:10.4, amit a verseny ideje alatt értem el, egy gyári GSX-R 1000 K6-on, módosítva csak a fék lett, ami egy Yamaha R1 nyereg és egy Brembo RCS19 főfék és a futómű sincs hozzám állítva. 

Köszönöm szépen a rengeteg támogatást: Motorkerékpár alkatrészek motoralkatresz.eu-nak. Remélem hamarosan további jó eredményeket érhetek el, amivel még több szponzor figyelmét érdemelhetem ki! 

Egy hét múlva (júli. 12-13.) Szlovákia ringen állok rajthoz szintén első alkalommal!

Cseh Gergely beszámolója, 2023 július

Továbbiak:

A fent említett időket full használt slick gumikon sikerült teljesítenem és gyári, rám nem beállított futóművel!

A héten sincs pihenés, hétvégén (07. 08.) szombaton Sárisápon rendezik meg a "3. ADD A KEZED Jótékonysági Motor-Autó kiállítás, és Zenei Fesztivál 2023", amire mind a két motort viszem kiállítani, hiszen a kiállítási díj és a belépő ára jótékony célra megy

Motoros üdvözlettel: Cseh Gergely

Cseh Gergely beszámolója, 2023 július