Prémium termékek elérhettő áron

Bemutatkozik Cseh Gergely

Cseh Gergely hobbiversenyzőként kezdett, rögtön szép eredményekkel. Versenyzésében kedvezményes árú alkatrészekkel, kenőanyagokkal és egyéb felszerelésekkel támogatjuk. Ismerjétek meg Gergőt, aki mi mással, mint egy ezres (K6-os) gixxerrel szerepel!

Tartalom

Bemutatkozik Cseh Gergely

Bemutatkozás, a kezdetek és az eredmények

Olvassátok szeretettel Gergő bemutatkozóját:

"2018 óta minden szükséges alkatrészt a motoralkatresz.eu-ról szereztem be az eddigi és a jelenlegi motorokhoz is. 

kb. 7 éve motorozok közúton. Eddigi motorjaim: Aprilia RS50, GS500E, SV650S és most GSX-R 1000, amivel közúton kezdtem tavaly áprilisban. Hamar rá kellett ébrednem, hogy ez a teljesítmény és az én őrült fejem nem közútra való. Ezért kezdtem bele a pályamotorozásba és úgy tűnik megtaláltam a nekem való sportot, amiben úgy tűnik sikerül jól teljesíteni.

Tavaly nyáron (2022 - a szerk.) kezdtem a hobby versenyzést 25 évesen. Ekkor voltam életem első versenyén egy nemzetközi litván (CRmoto) rendezvényen a Hungaroringen,  ahol a hobby szintű versenyen közel az utolsó helyről rajtolva egy 11. helyet sikerült elhoznom (2:11-es köridővel).

2 hónappal később a Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Bajnokság és Kupa 2022 Hungaroringen megrendezett versenyén a tehetségkutató Open 1000 kategóriájában egy nagyon gyenge rajt után (kb. 20-26. helyig estem vissza) egy 6. helyet sikerült megszerezni, amiért érem is járt hiszen hobby szinten a 6. helyezettig értékelik a versenyzőket. Ekkor már 2:05-ös köridőt sikerült összehozni egy akkor még teljesen gyári utcai GSX-R 1000 K6-al. Sajnos az első fékrendszere teljesen felpuhult nagyjából 2 kör után, ennek ellenére sikeresen célba értem a 6. helyen.

2023-ra is tervben van 2 litván verseny, Pannónia ringen és Szlovákia ringen. Amennyiben sikerül az idei Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Bajnokság és Kupa Hungaroringen szervezett  versenyére is szeretnék eljutni. Jelenleg GSX-R 1000 K6 a motorom, ami éppen átépítés alatt van utcai motorból pályamotorrá.

Főleg kisebb pályán, Kakucs ringen szoktam gyakorolni, ahol a legjobb köridőm 0:44 a GSX-R 1000-el.

Ezeket az eredményeket mindössze pár hónap alatt sikerül elérni, hiszen előtte ekkora motorral nem motoroztam és versenypályán se voltam."

Bemutatkozik Cseh Gergely

Gergő saját online felületei

Fotók

Bemutatkozik Cseh Gergely

Bemutatkozik Cseh Gergely

Bemutatkozik Cseh Gergely

Bemutatkozik Cseh Gergely

Bemutatkozik Cseh Gergely

Bemutatkozik Cseh Gergely

Bemutatkozik Cseh Gergely