Prémium termékek elérhettő áron

Caucasus Trophy

Caucasus Trophy 2023

22 év motorozás és kisebb-nagyobb megszakításokkal 20 év ATV-zés után, mivel már közben 4-en lettünk a családban, rákaptunk a terepjárózás ízére is, így az elmúlt pár évben jó pár országot bejártunk túrák vagy trophyk alkalmával.

Benedek Lacinak is köszönhető, hogy rengeteg olyan helyre is eljutottunk, ahová más be sem mehet. Facebook-csoport: itt.

Illetve idén beneveztünk a Demeter Laci által szervezett Caucasus Trophyra: https://siclander.com/

Beszámolónk a képek után folytatódik, és lejjebb görgetve videókat is találtok!

Caucasus Trophy

Caucasus Trophy

Kicsit döcögősen indult az első napi elindulás, odajutás, mivel senkit sem ismertünk a csapatból, és a túra menetéről is csak közelítő tippjeink voltak. Szerencsére nagyon pozitív csalódás volt az egész szervezés, csapat és minden.

A túra alatt eljutottunk Bulgária, Törökország, Grúzia és Örményország legszebb helyeire, már amennyire a két hétbe odafelé ez belefért. Igazából erről nehéz szavakban írni, inkább erről beszéljenek a képek és a videók, hogy hol is jártunk pontosan.

Mi még után Jerevánban maradtunk egy kicsit, ha már ott vagyunk, várost nézni, no meg kipihenni az addig 2 hétig minden napi autóban ülést.

Visszafelé már lájtosabbra vettük a tempót, Grúziában még kalandoztunk egyet, onnan pedig már egyedül nem nagyon terepeztünk.

Sok kalandban volt részünk és egy rendkívül jó csapatot sikerült megismernünk, akikkel remélem még találkozunk!

Szűk 12.000km után értünk haza, nem túlzottan megpihenve, de rengeteg élménnyel gazdagabban.

Néhány további kép...

Caucasus Trophy

Caucasus Trophy

Caucasus Trophy

Caucasus Trophy

Caucasus Trophy