Prémium termékek elérhettő áron

Bányai Gabi összefoglalója (2024, Vasad)

Flat Track OB, 3. verseny, Vasad

Szerencsésen alakult az időjárás a versenynapra az egész hetes esőzések után. A pálya jól be volt ázva. A felmenetelek során nagyon jól kontrolállható volt a motor a döntő futam kivételével, akkor sajnos nekem nem feküdt a pálya, nagyon be lett locsolva az utolsó pályakarbantartás során.

Kettő edzés volt délelőtt, amit követett délután négy selejtező futam, végül egy döntő futam.

Bányai Gabi összefoglalója (2024, Vasad)

Selejtező Futam 1. - 2.hely
Selejtező Futam 2. - 4.hely
Selejtező Futam 3. - 4.hely
Selejtező Futam 4. - 5.hely
Döntő futam - 7.hely (ami 5. lehetett volna ha nem zárnak ki a döntő után, erről lentebb írok) 

 

Bányai Gabi összefoglalója (2024, Vasad)

Nagyon jókat meccseltünk Zsolt Biel -el az első futamban és a döntőben. Az első futamban védekeznem kellett végig ellene, a döntőben körökön át fárasztottuk egymást mire belső íven el tudtam menni, utánna már nem tudott vissza támadni.

A döntő futam a korábban említett vizes pálya miatt nem hozott szerencsét. A jó rajtom ellenére kb az 5. helyről kicsúsztam, 2 mp alatt felálltam és mentem tovább, a motor sem fulladt le.

Új rajtprocedúra volt, már akkor ki akartak zárni, de én úgy értelmeztem a szabályokat, hogy aki nem akadályozza mások versenyét az újra rajtolhat a mezőny végéről. Így is lett.

Bányai Gabi összefoglalója (2024, Vasad)

A rajt ezúttal nem sikerült olyan jól, de végig a Zsolti nyomában voltam és meg is előztem. Sokáig nem örülhettem az eredménynek mert a futam után mondták, hogy mégis kizártak.

Nem vagyok csalódott az eredmény miatt, végülis mindegy, hogy 5 vagy 7.

Bányai Gabi összefoglalója (2024, Vasad)

Idén ez volt az utolsó Flat Track verseny amin indulni akartam, június 9-én indul a supermoto ob verseny sorozat Visontán! 

Köszönöm a támogatást és szurkolást mindenkinek aki valamilyen formában hozzá járul ehhez az őrült hobbihoz, köztük a Motorkerékpár Alkatrészek motoralkatresz.eu -nak!