Kedves Ügyfelünk!
Üzletünk 2021 november végén egy nagyobb helyre költözik, ezért raktárkészletünket folyamatosan csökkentjük a zökkenőmentes költözés érdekében. Javasoljuk, hogy rendelésed mindenképpen add le a webshopon bolti átvét esetén is, mert előfordulhat, hogy az eddig raktári tételek most 1-2 napra érkeznek csak meg! Decembertől egy megújult, sokkal nagyobb bemutatóteremmel várunk mindenkit, melyről további információt november elején adunk! Köszönjük a megértést!

PROGRIP 3201 fekete védőszemüveg (cross/enduro/ATV/quad) (1 db)

Listaár: 16.500 Ft 
Fogyasztói ár: 12.950 Ft 
Megvásárolom:
Elérhető: Azonnal, raktáron van 
PROGRIP 3201 fekete védőszemüveg (cross/enduro/ATV/quad) (1 db) A cross/enduro/ATV/quad védőszemüvegeknél a Progrip az egyik legkedveltebb gyártó. Ár-érték arányban talán a legjobb a piacon.
A 3201 sorozat szemüvegei a homlokhoz és az orrhoz is rendkívül jól illeszkedő dupla sűrűségű szivacsbetéttel készülnek, melyek bársony bevonatúak, így a könnyű bársonyos betét érintkezik közvetlenül az arccal.
A lencse UV szűrős, párásodásmentes és antisztatikus (portaszító).
A nagyobb biztonság érdekében szilikonnal kezelt fejpánt, azaz hullámos szilikoncsíkok biztosítják a kiváló csúszásmentes tapadást a bukósisakhoz.
Gyártó:PROGRIP
Megvásárolom: