Prémium termékek elérhettő áron

KIEMELT AKCIÓ!
ProMX üzemóra számláló + fordulatszám mérő PR10 nullázható

Mennyiségi egység (1 egység ezt takarja): 1 db
Fogyasztói ár: 15.000 Ft 
Akciós ár: 12.990 Ft 
Megvásárolom:
Elérhető: Azonnal, raktáron van 
  ProMX üzemóra számláló + fordulatszám mérő PR10 nullázható 12V-ra köthető üzemóra számláló és fordulatszám mérő cross motorokra, endurokra, quadokra. 100% vízálló. Üzemi hőfok: -30°C - +85°C. Két csavarral rögzíthető.

VÍZÁLLÓ VISSZAÁLLÍTHATÓ ÜZEMÓRA SZÁMLÁLÓ:
- minden motorkerékpárhoz, ATV-hoz és motoros szánhoz használható (2T és 4T motorokhoz is egyaránt)
- képes beállítani a kapott impulzusok frekvenciáját, érzékenységét a kapott impulzusokra és a kijelző frissítési gyakoriságát
- ha a motor nem jár, akkor a motor óráinak aktuális értékét mutatja
- amikor a motor jár, megjeleníti a motor aktuális fordulatszámát
- a motor kikapcsolásakor megjelenik a korábban elért maximális motorfordulatszám, amelyet a következő motorindításkor nulláznak.
- IP68 védettség

A műszer nem igényel akkuhoz való csatlakoztatást, kizárólag nagyfeszültségű kábelhez (gyertya) csatlakozik.

BEÁLLÍTÁSOK:
Amikor a motor jár, a kijelzőn megjelenik a motor fordulatszáma. Ha a motor nem jár megjelenik az össz üzemóra száma.
1. Motor fordulatszám mérési beállítás (szikra gyakoriság mérés / fordulat): Tartsa nyomva a SELECT gombot, amíg be nem kapcsol, majd a kijelzőn az "1P1r" felirat jelenik meg (gyári beállítás)
A „BEÁLLÍTOTT” SZÓ A KIJELZŐ FELSŐ JOBB sarkában jelenik meg. Miután belépett a "SET" módba, a SELECT gomb minden egyes megnyomásakor a következő szikraértékre / motorfordulatra vált.
2. Állítsa be motorjának üzemmódját (pl. 1P1R, 3P1R, 4P1R stb.) a megfelelő értékre váltással a lenti táblázat alapján. A gyári beállítás 1P1R.
3. Ezután ne nyomjon semmit 30 másodpercig, amíg a kijelző visszatér a "TOT" értékre
4. A fordulatszámmérő be van állítva és használatra kész.
Az üresjárati motor fordulatszáma alapjárata a legtöbb léghűtéses egyhengeres motornál kb. 1400 fordulat / perc. Ha a megjelenített érték túl alacsony, változtassa meg a beállítást 1P2R értékre, ha az érték túl alacsony magas, változtassa meg a beállítást 2P1R vagy alacsonyabb értékre.
KIJELZŐ:
TOT = A mindig megjelenített órák és percek teljes száma amikor a motor le van kapcsolva
1P2R = 1 szikra 2 fordulatnál
1P1R = 1 szikra fordulatonként
2P1R = 2 szikra fordulatonként
3P1R = 3 szikra fordulatonként
4P1R = 4 szikra fordulatonként
6P1R = 6 szikra fordulatonként
8P1R = 8 szikra fordulatonként

A WAVE RESET FUNKCIÓ az intervallumok méréséhez.
• "JOB" - Teljes munkaóra motorórákban a legutóbbi alaphelyzetbe állítás óta.
• A "JOB" ellenőrzéséhez nyomja meg egyszer a SELECT gombot.
• Az aktuális teljes futási idő ("JOB") törlése. nyomja meg és tartsa SELECT gomb, amíg a "RESET" felirat meg nem jelenik a kijelzőn.
• Amikor elengedi a SELECT gombot, a kumulatív futásidő ("JOB") törlődik és a kijelzőn a "00:00" felirat látható. A motor következő indításakor a következő intervallum ideje megkezdi a felvételt.

ÖSSZESZERELÉS:
1. A vezeték sérülése (elvágás vagy túlmelegedés) rövidzárlatot okozhat, és leállíthatja a mérőműszer működését. A kábel sérülésére a garancia nem vonatkozik.
2. Vezesse a piros vezetéket a mérőtől a nagyfeszültségű kábelig, majd tekerje a kábel köré körülbelül ötször, ügyelve arra, hogy a zsinór szorosan be legyen tekerve, és ne legyen kitéve sérülésnek vagy magas hőmérsékletnek. Túl közel se legyen a gyertyához, mert az rezeg amíg a motor jár, az ólom hozzáérhet a gyújtógyertyához és károsíthatja azt.
A legtöbb motornak azonban van sznorkel dugója, hogy megakadályozza ezt. Amennyiben szükség esetén szigetelőszalaggal körbetekerheti a kábelt, vagy kábelkötegelővel rögzítheti. Ha a motorkerékpárnak nincs a nagyfeszültségű kábelt és a tekercset a gyújtógyertya fölé kell helyezni, be kell tekerni
drót a tekercs körül. Ha a mérő még mindig nem kap impulzusokat, próbáljon ilyen helyet találni az a tekercs, amelyben a becsomagolt kábel elkezdi fogadni a jelet. Ha a telepítést helyesen hajtották végre a homokóra ikonnak meg kell jelennie a kijelzőn.
3. Ha a motor fordulatszámát továbbító jel túl gyenge, megpróbálhat másik áramkört tekerni nagyfeszültségű kábelre, amíg a jel elég erős nem lesz.
4. A fehér kábelt simán a motor földjéhez kell kötni (ami megegyezik az akku - pólusával)

Jelerősség
Ezt a tekercselt áramkörök száma szabályozza (túl sok közülük okoz elektronikus zaj és az érték hamis leolvasását okozhatja).
1. A motor fordulatszámának megjelenítése üzem közben.
2. A motor leállítása után 8 másodpercig megjeleníti a maximális fordulatszámot.
3. A SELECT gomb háromszori megnyomása után a kijelző ismét megjelenik a maximális fordulatszám értéke 8 másodpercig jelenik meg.

1. A beállított idő megjelenítéséhez nyomja meg négyszer a SELECT gombot tartsa lenyomva a SELECT gombot, amíg a SET meg nem jelenik és az 5:00 érték villogni kezd a szervizidő értékének beállításához (5-től 50 óráig).
2. A beállított idő megjelenítéséhez nyomja meg ötször a SELECT gombot tartsa lenyomva a SELECT gombot, amíg a SET meg nem jelenik és az 5:00 érték villogni kezd a szervizidő értékének beállításához
(10-től 250-ig üzemóra).
Megvásárolom: