Prémium termékek elérhető áron
motoralkatresz.eu
Kedves Ügyfelünk!
Az év végi megemelkedett csomagszám miatt a Trans-O-Flex futárszolgálat és a Magyar Posta is eléggé túlterhelt, ezért a csomagok kézbesítésénél szíves türelmét kérjük! A futárcég által küldött tájékoztató alapján tud érdeklődni csomagja állapotáról a megfelelő cég ügyfélszolgálatán, mi sajnos feladás után nem tudunk további információval szolgálni. Tapasztalataink alapján a várható kiszállítás 1-3 munkanapot vesz igénybe. Ha nagyon sürgős az átvétel, javasoljuk a gödi személyes átvételt, így biztosan hozzájut a rendeléshez.
A ünnepek körüli személyes átvételről, kiszállításról, csomagfeladásokról a kapcsolat menüpontban kaphat további tájékoztatást!

KIEMELT AKCIÓ!
Oxford Heated Grips markolatfűtés prémium adventure OF690

Listaár: 28.000 Ft 
Fogyasztói ár: 19.900 Ft 
Akciós ár: 18.490 Ft 
Megvásárolom:
Elérhető: Azonnal, raktáron van 
Oxford Heated Grips markolatfűtés prémium adventure OF690 Oxford Heated grips prémium túra-enduro motoros markolatfűtés. Extra minőség, a piacon jelenleg a legjobb ár/érték arányú fűtés. Strapabíró nyomógombos állítóval.
A markolatok hossza: 132mm, mely 122mm-ig rövidíthető.
Ez a típus túra-endurokra ajánlott (DL (V-strom), Caponord, F650, Transalp, stb.), a sima túra motorokra az OF691-es típus való, mely a lenti listában megtalálható. A felsorolt motorokra már tettek fel ilyet, tehát jó hozzájuk! Varadero esetén a felhasználók visszajelzése alapján a túra verzió jobb, de feltehető ez is.
A felszereléshez esetenként apróbb módosítások szükségesek, melyeket házilag meg lehet oldani. A markolatból 10mm levágható a jelölésig (gyárilag így van kitalálva, hogy univerzális legyen).
Rendelés előtt célszerű lemérni a markolat hosszát, hogy biztos legyen a választás!
További képek és leírás itt a 11. oldalon
Gyártó:Oxford
Megvásárolom: