Termékcsere és visszavétel

Amennyiben a megrendelt termék bármilyen okból nem megfelelő és Ön magánszemélyként vásárolt, az alábbiak szerint tudja visszajuttatni vagy cseréltetni másik termékre. Az itt leírtak abban az esetben nem érvényesek, ha ön nem egyéni vásárló, tehát a számlát cégre vagy vállalkozó nevére állítottuk ki. Utóbbi esetben e-mailben vegye fel velünk a kapcsolatot előzetes egyeztetés végett!
 

Nem megfelelő termék cseréje másik termékre

A nem megfelelő terméket juttassa vissza hozzánk, és rendelje le a webshopon amit szeretne helyette. Megrendeléskor írja be a megjegyzés mezőbe, hogy küldd vissza árut, és hogy azt várjuk meg.
Ezután juttassa vissza a terméket az alább részletezett módon.
Amint a termék visszaérkezik hozzánk, és megvizsgáljuk, utána tudjuk intézni a cserét.
Amennyiben az új termék árban kedvezőbb az eredetileg vásároltnál, akkor lentiek alapján kérjük a bankszámlaszámot is megadni a különbözet visszautalásához.
A visszaküldésre átvételtől számítva 14 nap áll rendelkezésre!


Nem megfelelő termék visszavétele (14 napos elállás).

Amennyiben nem megfelelő a termék, amit vásárolt, azt nem személyesen vette át üzletünkben, és az ellenértékét szeretné visszakapni, úgy a visszajuttattására átvételtől számítva 14 napja van, kivéve, ha előzetesen az ajánlatkérőben kikötésre került, hogy a termék egyedi és nem visszaküldhető!

A terméket üzletünk címére szükséges visszajuttatnia:
Best Motor Parts Kft.
2132 Göd, Pesti út 234.
+36-30-3660311
Utánvétes és portós csomagot nem áll módunkban átvenni!
A csomagba feltétlen tegyen egy levelet (NE e-mailben küldje!), hogy a terméket ki és miért küldte vissza és legyen benne elérhetőség (telefonszám), illetve beazonosítható legyen, hogy melyik rendelésről van szó (rendelési szám vagy számla sorszáma).
Amennyiben pénzt szeretne visszakapni, akkor bakszámlaszám is kerüljön a csomagba. Pénzt visszautalni csak a számlán szereplő személy számlájára tudunk!
Terméket visszavenni csak gyári sérülésmentes állapotban és csomagolásban, hiánytalanul tudunk!
Továbbá tájékoztatom, hogy amennyiben a rendelési érték miatt kedvezményes vagy díjmentes szállítást vett igénybe, úgy az a teljes áron kerül kiszámlázásra visszavételkor!
A terméket üzletünkben is leadhatja személyesen, de ez esetben is jelen feltételek élnek.


Meghibásodott termék

A jótállás vagy szavatosság alá tartozó termékek visszaküldésének feltételei az ÁSZF-ben találhatóak meg az oldal legalján.


Összeg visszautalása

Különbözet vagy termék visszavétel esetén a visszautalás díja (kivéve 14 napos elállás esetén) a fogyasztót terhelik. Ennek költsége:
- 0,3% tranzakciós illeték minden esetben
- 50.000Ft alatti összegek esetén további 500Ft utalási díj
- 50.001Ft-tól további 1% utalási díj