Prémium termékek elérhető áron
motoralkatresz.eu
Kedves Ügyfelünk!
Az év végi megemelkedett csomagszám miatt a Trans-O-Flex futárszolgálat és a Magyar Posta is eléggé túlterhelt, ezért a csomagok kézbesítésénél szíves türelmét kérjük! A futárcég által küldött tájékoztató alapján tud érdeklődni csomagja állapotáról a megfelelő cég ügyfélszolgálatán, mi sajnos feladás után nem tudunk további információval szolgálni. Tapasztalataink alapján a várható kiszállítás 1-3 munkanapot vesz igénybe. Ha nagyon sürgős az átvétel, javasoljuk a gödi személyes átvételt, így biztosan hozzájut a rendeléshez.
A ünnepek körüli személyes átvételről, kiszállításról, csomagfeladásokról a kapcsolat menüpontban kaphat további tájékoztatást!

Segítség az oldal használatához

Kedves Vásárlónk!

Az alábbi tippekkel szeretnénk egyszerűbbé tenni az oldalunkon való eligazodást, könnyebbé a vásárlást.

A termékek keresése történhet motortípus vagy alkatrészkategória alapján, ezen kívül szöveges kereső is rendelkezésre áll. Külön listázzuk akciós termékeinket.

A vásárláshoz nem kell előre regisztrálnia. A vásárlói kosarat regisztráció és bejelentkezés nélkül használhatja. A vásárlás egy lépésben történik, melynek része az automatikus regisztráció - megerősítő levélre nem kell várnia!

A kosárban lévő termékeket részletesen áttekintheti, mennyiségüket növelheti-csökkentheti vagy éppen törölheti is, mielőtt véglegesítené a rendelését.

Regisztrált felhasználóink a következő szolgáltatásokat kapják (Személyes menü):

  • "Motorgarázs" - állítsa garázsába saját motorját! Ezután már nem kell típuskeresőnket használnia, a garázson keresztül azonnal megtalálja a motorjához való alkatrészeket és egyéb kínálatunkat.
  • Megrendelés-követés - a megrendeléseket folyamatosan cimkézzük aszerint, hogy hogyan haladunk a megrendelés összeállításával, kiszállításával. Bejelentkezés után közvetlenül követheti a rendelés állapotát! (A státuszváltásról email üzenetet is küldünk, személyes átvétel esetén felvesszük Önnel a kapcsolatot).
  • Személyes adatok - bármikor megváltoztathatja szállítási és számlázási címét, illetve hírlevelünkről le- és feliratkozhat.

Kérjük, tekintse át szállítási és garanciális feltételeinket is.