MasterCard, VISA
Kedves ügyfelünk!
Gödi üzletünkben sajnos a bankkártyás fizetés 2019.09.19. reggel óta terminálhiba miatt bizonytalan ideig szünetel. Reméljük pár napon megoldódik a probléma.
Addig amennyiben üzletünkben szeretne bankkártyával fizetni, válassza az átutalást, utána ki tudja fizetni online bankkártyával.
Megértését köszönjük!

Segítség az oldal használatához

Kedves Vásárlónk!

Az alábbi tippekkel szeretnénk egyszerűbbé tenni az oldalunkon való eligazodást, könnyebbé a vásárlást.

A termékek keresése történhet motortípus vagy alkatrészkategória alapján, ezen kívül szöveges kereső is rendelkezésre áll. Külön listázzuk akciós termékeinket.

A vásárláshoz nem kell előre regisztrálnia. A vásárlói kosarat regisztráció és bejelentkezés nélkül használhatja. A vásárlás egy lépésben történik, melynek része az automatikus regisztráció - megerősítő levélre nem kell várnia!

A kosárban lévő termékeket részletesen áttekintheti, mennyiségüket növelheti-csökkentheti vagy éppen törölheti is, mielőtt véglegesítené a rendelését.

Regisztrált felhasználóink a következő szolgáltatásokat kapják (Személyes menü):

  • "Motorgarázs" - állítsa garázsába saját motorját! Ezután már nem kell típuskeresőnket használnia, a garázson keresztül azonnal megtalálja a motorjához való alkatrészeket és egyéb kínálatunkat.
  • Megrendelés-követés - a megrendeléseket folyamatosan cimkézzük aszerint, hogy hogyan haladunk a megrendelés összeállításával, kiszállításával. Bejelentkezés után közvetlenül követheti a rendelés állapotát! (A státuszváltásról email üzenetet is küldünk, személyes átvétel esetén felvesszük Önnel a kapcsolatot).
  • Személyes adatok - bármikor megváltoztathatja szállítási és számlázási címét, illetve hírlevelünkről le- és feliratkozhat.

Kérjük, tekintse át szállítási és garanciális feltételeinket is.