Átvételi módok, szállítás, raktárkészlet

Szállítási és átvételi módok részletes leírása:

A teljes díjszabási táblázatunk itt érhető el


1) Raktárunk, átadópontunk és bemutatótermünk Gödön:

Központi raktárunk és üzletünk Gödön a fő úton található. Itt a termékeinket meg lehet nézni személyesen is, tudunk segíteni a választásban és természetesen vásárolni is lehet.
Címünk: 2132, Göd, Pesti út 234.

Nyitva tartás és egyéb információk a kapcsolat menüpontban érhetőek el!


2) Házhozszállítás az Express-One vagy GLS futárszolgálattal:

Az elkészült csomagok általában 14h körül kerülnek átadásra a futárszolgálatnak, akik azt többnyire másnap, ritkábban harmadnap próbálják meg kézbesíteni. Sikeretelen kézbesítés esetén második szállítási időpont kerül egyeztetésre. Szállítási dátumot és időpontot nem tudunk megadni!
Feladáskor e-mailt küldünk a várható érkezésről.
30.000Ft feletti rendelés esetén a szállítási díj kedvezőbb, mert egy részét átvállaljuk (kizárólag megvalósult és nem visszaküldött rendelés esetén!).
Budapestre saját futásunk által is szállítunk, ezek a kiszállítások általában minden héten szerdán indulnak. Részletes tájékoztatást megrendeléskor a kiválasztott szállítási módnál találhatsz.


3) Csomagpontra szállítás:

A csomagokat országos csomagpontra szállítjuk a csomagkuldo.hu partnerünk segítségével. A csomagok általában 1-2 napon belül kerülnek a kiválasztott átadópontra a feladástól számítva.
A szállítás díja igen kedvező, főképpen 5kg alatti csomagok esetén. Maximum 10kg csomagok kérhetőek csomagpontra, de célszerű akár több rendelésben külön leadni 5kg alatti egységekben a legkedveőbb díj eléréshez. Ha a 10kg-ot meghaladja a teljes tömeg, akkor több kisebb egységben leadható a rendelés külön-külön!


4) Külföldi szállítás:

Külföldre csak előre fizetés esetén szállítunk, a részletes leírás, csomagméretek, stb. megtalálhatóak a lap tetején található részletes teljes díjszabásban országonként.


Termékek elérhetősége, rendelési idő, átfutás:

Elég nagy raktárkészlettel rendelkezünk, elsősorban DID láncok, lánckerekek, Brembo fékbetétek és Motul kenőanyagok terén.
A többi termék nagy részét is tartjuk raktáron, de előfordulhat, hogy egy-egy termék beszállítása több időt vesz igénybe. 1-3 munkanap esetén külön értesítést nem küldünk, az ennél hosszabb várható beérkezés esetén egyeztetünk az átadásról, kiszállításról.