MasterCard, VISA

Átvételi módok, szállítás, raktárkészlet

Szállítási és átvételi módok részletes leírása:

A teljes díjszabási táblázatunk itt érhető el


1) Raktárunk, átadópontunk és bemutatótermünk Gödön:

Központi raktárunk és üzletünk Gödön a fő úton található. Itt a termékeinket meg lehet nézni személyesen is, tudunk segíteni a választásban és természetesen vásárolni is lehet.
Címünk: 2132, Göd, Pesti út 234.

Nyitva tartás:
Hétfő és szerda: 9.00-18.00h
Kedd és csütörtök: 9.00-19.00h
Péntek és áthelyezett munkanap: 9.00-17.30h
Szombat, vasárnap, ünnepnap: zárva

Üzletünkben bankkártyát elfogadunk!
Áthelyezett munkanap esetén pénteki nyitvatartás szerint vagyunk nyitva.
Szabad és munkaszüneti naponokon zárva tartunk.
Üzletünk átlagos leterheltsége:2) Házhozszállítás a 24H vagy Express-One futárszolgálattal:

Az elkészült csomagok általában 15h körül kerülnek átadásra a futárszolgálatnak, akik azt többnyire másnap, ritkábban harmadnap próbálják meg kézbesíteni. Sikeretelen kézbesítés esetén második szállítási időpont kerül egyeztetésre. Szállítási dátumot és időpontot nem tudunk megadni!
Feladáskor e-mailt küldünk a várható érkezésről.
30.000Ft feletti rendelés esetén a szállítási díj kedvezőbb, mert egy részét átvállaljuk (kizárólag megvalósult és nem visszaküldött rendelés esetén!).


3) Csomagpontra szállítás:

A csomagokat országos csomagpontra szállítjuk a csomagkuldo.hu partnerünk segítségével. A csomagok általában 1-2 napon belül kerülnek a kiválasztott átadópontra a feladástól számítva.
25.000Ft feletti rendelés esetén a szállítási díj kedvezőbb, mert egy részét átvállaljuk, 50.000Ft felett pedig díjmentes, mert a szállítási díjat mi álljuk (kizárólag megvalósult és nem visszaküldött rendelés esetén!). Maximum 10kg-os csomag kérhető ide, ha ennél nehezebb, akkor több külön rendelésben rendelhető meg.


4) Külföldi szállítás:

Külföldre csak előre átutalás esetén szállítunk, a részletes leírás, csomagméretek, stb. megtalálhatóak a lap tetején található részletes teljes díjszabásban országonként.


Termékek elérhetősége, rendelési idő, átfutás:

Elég nagy raktárkészlettel rendelkezünk, elsősorban DID láncok, lánckerekek, Brembo fékbetétek és Motul kenőanyagok terén.
A többi termék nagy részét is tartjuk raktáron, de előfordulhat, hogy egy-egy termék beszállítása több időt vesz igénybe. 1-3 munkanap esetén külön értesítést nem küldünk, az ennél hosszabb várható beérkezés esetén egyeztetünk az átadásról, kiszállításról.

 

 
Átvételi módok, szállítás, raktárkészlet - Üzletünk leterheltsége

Üzletünk leterheltsége