Prémium termékek elérhető áron
motoralkatresz.eu

Átvételi módok, szállítás, raktárkészlet

Szállítási és átvételi módok részletes leírása:

A teljes díjszabási táblázatunk itt érhető el


1) Raktárunk, átadópontunk és bemutatótermünk Gödön:

Központi raktárunk Gödön található. A régi helyünkről elköltöztünk (Oázis lakópark), és egy jóval nagyobb helyen nyitottunk ki (2-es Főút). Itt várunk mindenkit szeretettel, ahol a termékeket meg lehet nézni és lehet rólunk információt kérni személyesen is.
Üzlet, raktár, bemutatóterem: 2132, Göd, Pesti út 234.
Nyitva tartás:
H-CS: 9.00-19.00h
P: 9.00-17.30h

2) Ingyenes személyes átvételi pontok Budapesten

A) A XIII. kerület Béke úton (Futár utcánál) lévő partnerünk sajnos 2018.05.31-gyel bezár. Jelenleg ide már nem tudunk felvenni új rendeléáseket.

B) A XI. kerület Tornavár utcában a Kontra kerékpár szervizben a rendelések munkanapokon 11-19h között és szombaton 9-13h között átvehetőek.
Az átadópontra a kész rendelések kedden és csütörtökön általában kora délután érkeznek meg. Csak összeállított rendelések vehetőek itt át, helyszíni árusítást nem végzünk!
A pontos helyszínt az átvételi értesítővel küldjük!
Amennyiben egy ünnep hosszú hétvége, úgy az üzlet a hosszú hétvége alatt végig zárva tart!

3) Kiszállítás Budapest, Fót, Dunakeszi, Göd saját futárunk által:

Kiszállítás esetén időpont nem kérhető, olyan címet adjon meg, ahol nap közben (9-18h között) át tudják venni a küldeményt. Erről bővebb tájékoztatást megrendeléskor a választott szállítási módnál találhat. A kiszállítások általában kedden és csütörtökön indulnak.
Kerülettől vagy várostól függően akár már a 20.000Ft-os rendelése szállítási díját is átvállaljuk, tehát Önnek DÍJMENTESEN házhoz visszük! Erről részleteket a teljes díjszabásban vagy megrendeléskor a kosárnál talál.

4) PickPack Pontra szállítás:

A sorozatos csomagösszetörések és inkorrket hozzáállás miatt ezt az átvételi módot VÉGLEG MEGSZÜNTETTÜK!

5) Kiszállítás országosan futárszolgálattal:

Küldeményeinket a Express One (régi nevén: Trans-O-Flex) futárszolgálat viszi házhoz hétköznaponként 8-17h között. Sikertelen kézbesítés (távollét) esetén a futár értesítőt hagy és újabb kézbesítés kerül egyeztetésre.
Nagyobb rendelések esetén előfordul, hogy a megrendelést több külön csomagban juttatjuk el Önhöz, természetesen többletköltség nélkül.
Kiszállítási időszak, telefonos értesítő sajnos nem kérhető! Feladáskor e-mailt küldünk a várható érkezésről.
50.000Ft feletti megrendelések esetén a szállítási költséget átvállaljuk az ország egész területén!

6) Postán maradó csomag:

A csomagot a kiválasztott postára kézbesítjük, és ott vehető át 5 munkanapon belül. Csak 30kg tömeg és 97.000Ft érték alatti rendeléseket tudunk így feladni.
50.000Ft feletti megrendelések esetén a szállítási költséget átvállaljuk az ország egész területén!

Termékek elérhetősége, rendelési idő, átfutás:

Elég nagy raktárkészlettel rendelkezünk, elsősorban DID láncok, lánckerekek, Brembo fékbetétek és Motul kenőanyagok terén.
A többi termék nagy részét is tartjuk raktáron, de előfordulhat, hogy egy-egy termék beszállítása több időt vesz igénybe. 1-3 munkanap esetén külön értesítést nem küldünk, az ennél hosszabb várható beérkezés esetén egyeztetünk az átadásról, kiszállításról.