Prémium termékek elérhettő áron

KIEMELT AKCIÓ!
Parafa poháralátét 6db - Puppies / vicces kutyák

Mennyiségi egység (1 egység ezt takarja): 1 csomag
Ajándéktárgyaink kereskedelmi forgalomba nem kerülnek. Adott értékhatár (ez esetben 100000 Ft) feletti vásárlás esetén a rendeléskor ajándékként kiválaszthatók.
Ismertető: A 6 db-os alátét készlet tartalma: díszdobozba csomagolva 6 db nyomtatott parafa alátét, Ø 10 cm, 0,7 cm magas.

Átgondolt ajándék minden alkalomra

Praktikus és átgondolt ajándékot keresel állatbarátnak, macskatartónak vagy gyermekes családnak? Hat szuper aranyos állatalátétből álló készletünk biztosan lenyűgöz. A lámát, pandát, cicát, lajhárt, medvét és nyulat tartalmazó alátétek megóvják bútorait, miközben egy csipetnyi aranyosságot kölcsönöznek otthonának.

Tökéletes családoknak és gyerekeknek

Alátétkészletünk egyben imádni való lakberendezési kiegészítő gyermekes családok számára is. Hagyd, hogy kicsik színezzék az állatmintákat, és készítsék el saját egyedi és mulatságos alátéteiket. Tökéletesek családi gyermek születésnapi bulikra, valamint egyéb különleges alkalmakra, például Anyák napja és Apák napja.

Öko barát és aranyos

Természetes parafából készült alátétjeink környezetbarátak, megújulóak és újrahasznosíthatóak. Ezenkívül hipoallergének, könnyűek, és nem kell fákat kivágni, így tökéletes választás bárki számára, aki törődik a környezettel.

Védje meg bútorait imádni való állatalátétekkel

Alátétjeink nemcsak aranyosak és környezetbarátak, de praktikusak is, megóvják bútorait a vízfoltoktól, karcolásoktól és csúnya nyomoktól. Minden készlet hat nyomtatott parafa alátétet tartalmaz, mindegyik 10 cm átmérőjű és 0,7 cm magas.