MasterCard, VISA
Kedves ügyfelünk!
A futárszolgálatoknál elkezdődött a Karácsonyi szezon, így sajnos a jelenlegi várható szállítási idő: átlag 2-3 munkanap.
Javasoljuk e miatt, hogy olyan címet adjon meg, ahol nap közben valaki biztosan át tudja venni a küldeményt, mert lehet utána megint csak 2-3 napra fogja tudni vinni a futár a csomagot!
Sajnos nem tudunk ezzel mit kezdeni, de célszerű úgy számolni, hogy a csomag nem biztos, hogy másnapra odaér. A megértést a nevükben is köszönjük!

KIEMELT AKCIÓ!
Mozgásérzékelős LED irányfény (akkumulátoros)

Listaár: 3.000 Ft 
Fogyasztói ár: 2.300 Ft 
Akciós ár: 1.990 Ft 
Megvásárolom:
Elérhető: Azonnal, raktáron van 
  Mozgásérzékelős LED irányfény (akkumulátoros) Minőségi, Phenom termékcsaládba tartozó mozgásérzékelős irányfény, amely beépített 400 mAh-s akkumulátorral rendelkezik. A 8 nagy teljesítményű LED-nek köszönhetően megfelelő fényerőt biztosít teljes sötétségben is. A beépített fényérzékelő tudja mikor van Önnek szüksége fényre, így csak akkor aktiválódik a mozgásérzékelés ha kevés fény van az adott helységben, ezzel garantálva az energiahatékony működést. A tartozék kábellel a MicroUSB porton keresztül újratölthető a készülék és ismét használatra kész. Ideális lehet lakásokba, fészerekbe, pincékbe és egyéb olyan belterekbe, ahol nem áll rendelkezésre elektromos hálózat. A hátlapra rögzített tartó két csavar segítségével felfúrható, így ha máshol van szüksége a lámpára egyszerűen emelje le a tartóról és vigye magával.
Főbb tulajdonságok:
- Beépített 400 mAh-s Li-ion akkumulátor
- 8 nagy teljesítményű LED
- Mozgás- és fényérzékelővel
- Könnyen telepíthető, hordozható
- Üzemmódok: ON / OFF / AUTO
- Tartozék MicroUSB / USB kábellel

Fényforrás: 8 db LED
Energiaforrás: 400 mAh Li-ion akkumulátor
Kapcsolás típusa: Mozgás és fényérzékelő
Szín: Fehér
Méret: 77 x 77 x 23 mm
Rögzítés: 2 csavarral (nem tartozék)
Csavartávolság: 37 mm
Tartozék kábelhossz: 30 cm
Megvásárolom: