MasterCard, VISA
Kedves ügyfelünk!
A futárszolgálatoknál elkezdődött a Karácsonyi szezon, így sajnos 1-2 napos csúszások előfordulhatnak. Sajnos nem tudunk ezzel mit kezdeni, de célszerű úgy számolni, hogy a csomag nem biztos, hogy másnapra odaér. A megértést a nevükben is köszönjük!

Yuasa YBX5100 Calcium 75Ah akkumulátor

Listaár: 55.300 Ft 
Fogyasztói ár: 44.250 Ft 
Megvásárolom:
Elérhető: 1-3 nap 
Yuasa YBX5100 Calcium 75Ah akkumulátor YUASA gondozásmentes ólom-kalcium technológiás indító akkumulátor = minőség garantálva.
Az YBX 5-ös széria top prémium kategóriás indító akkumulátor, a piacon kapható akkumulátorok között a legfelső szinten helyezkedik el. Magas indítóáram, hosszú élettartam, alacsony kisülési mutató. Az akkumulátor gyárilag üzembe van helyezve, nincs savazásra és üzembe helyezési töltésre szükség. Csak be kell szerelni és használni.
Gondozásmentesség = nem kell desztillált vizet után tölteni!

Előírás szerinti használat esetén akár 50.000 indításra is alkalmas. A gyártási technológiának köszönhetően (2 rétegű fedél, valamint Ca-Ca kialakítású cella) körülbelül 30%-kal csökkentették az akkumulátor használata során előforduló elektrolit veszteséget. Összehasonlítva az YBX3000-es szériával, az YBX5000-es széria erősebb indítóárammal rendelkezik.

Ezen calcium technológiájú (CA-val jelzett) akkumulátorainkat kizárólag 2000 év után gyártott gépjárműben használhatja! Ellenkező esetben a szavatosság megszűnik!

Figyelmeztetés: A gondozásmentesség nem egyenlő a karbantartásmentességgel. Minden akkumulátort időnként fel kell tölteni! A megfelelő töltő kiválasztásánál vegye figyelembe a töltőáram erősségét és a tölteni kívánt akkumulátor kapacitását. A töltést fokozottan ajánljuk a téli időszak alatt! Töltés hiányában az akkumulátor indítóképessége jelentősen csökken, és az élettartama lerövidül!
Gyártó:Yuasa
Autó piac:Európa
Kapacitás (Ah):75
Feszültség (V):12
Indítóáram (DIN/ETN/SAE):420/680/680
Hosszúság (mm):278
Szélesség (mm):175
Magasság (mm):175
Pólus kiosztás:Jobb +
Pólus méret:17,9/19,5
Megvásárolom: