MasterCard, VISA

Yuasa YBX3096 Calcium 75Ah akkumulátor

Listaár: 39.000 Ft 
Fogyasztói ár: 37.050 Ft 
Megvásárolom:
Elérhető: 1-3 nap 
Yuasa YBX3096 Calcium 75Ah akkumulátor YUASA gondozásmentes ólom-kalcium technológiás indító akkumulátor = minőség garantálva.
Az YBX 3-as széria prémium kategóriás indító akkumulátor, a piacon kapható akkumulátorok között a felső szinten helyezkedik el. Magas indítóáram, hosszú élettartam, alacsony kisülési mutató. Az akkumulátor gyárilag üzembe van helyezve, nincs savazásra és üzembe helyezési töltésre szükség. Csak be kell szerelni és használni.
Előírás szerinti használat esetén akár 30.000 indításra is alkalmas. A gyártási technológiának köszönhetően (2 rétegű fedél, valamint Ca-Ca kialakítású cella) kb. 30%-val csökkentették az akkumulátor használata során előforduló elektrolit veszteséget.
Gondozásmentesség = nem kell desztillált vizet után tölteni!
Ezen calcium technológiájú (CA-val jelzett) akkumulátorainkat kizárólag 2000 év után gyártott gépjárműben használhatja! Ellenkező esetben a szavatosság megszűnik!

Figyelmeztetés: A gondozásmentesség nem egyenlő a karbantartásmentességgel. Minden akkumulátort időnként fel kell tölteni! A megfelelő töltő kiválasztásánál vegye figyelembe a töltőáram erősségét és a tölteni kívánt akkumulátor kapacitását. A töltést fokozottan ajánljuk a téli időszak alatt! Töltés hiányában az akkumulátor indítóképessége jelentősen csökken, és az élettartama lerövidül!
Gyártó:Yuasa
Autó piac:Európa
Kapacitás (Ah):75
Feszültség (V):12
Indítóáram (DIN/ETN/SAE):405/650/650
Hosszúság (mm):278
Szélesség (mm):175
Magasság (mm):190
Pólus kiosztás:Jobb +
Pólus méret:17,9/19,5
Megvásárolom: