MasterCard, VISA
Kedves Ügyfelünk!
Mivel tevékenységünk a kivételek közé tartozik, üzletünk és tevékenységünk 2021.03.08-tól is az eddigiek szerint ZAVARTALANUL ÜZEMEL!
Üzletünk nyitva tart (a megfelelő védelmi intézkedések betartásával!), a csomagok pedig a megszokott módon indulnak.

KIEMELT AKCIÓ!
Yuasa YBX3053 Calcium 45Ah akkumulátor

Listaár: 31.000 Ft 
Fogyasztói ár: 29.450 Ft 
Akciós ár: 24.990 Ft 
Megvásárolom:
Elérhető: Azonnal, raktáron van 
Yuasa YBX3053 Calcium 45Ah akkumulátor YUASA gondozásmentes ólom-kalcium technológiás indító akkumulátor = minőség garantálva.
Az YBX 3-as széria prémium kategóriás indító akkumulátor, a piacon kapható akkumulátorok között a felső szinten helyezkedik el. Magas indítóáram, hosszú élettartam, alacsony kisülési mutató. Az akkumulátor gyárilag üzembe van helyezve, nincs savazásra és üzembe helyezési töltésre szükség. Csak be kell szerelni és használni.
Előírás szerinti használat esetén akár 30.000 indításra is alkalmas. A gyártási technológiának köszönhetően (2 rétegű fedél, valamint Ca-Ca kialakítású cella) kb. 30%-val csökkentették az akkumulátor használata során előforduló elektrolit veszteséget.
Gondozásmentesség = nem kell desztillált vizet után tölteni!
Ezen calcium technológiájú (CA-val jelzett) akkumulátorainkat kizárólag 2000 év után gyártott gépjárműben használhatja! Ellenkező esetben a szavatosság megszűnik!

Figyelmeztetés: A gondozásmentesség nem egyenlő a karbantartásmentességgel. Minden akkumulátort időnként fel kell tölteni! A megfelelő töltő kiválasztásánál vegye figyelembe a töltőáram erősségét és a tölteni kívánt akkumulátor kapacitását. A töltést fokozottan ajánljuk a téli időszak alatt! Töltés hiányában az akkumulátor indítóképessége jelentősen csökken, és az élettartama lerövidül!
Gyártó:Yuasa
Autó piac:Ázsia
Kapacitás (Ah):45
Feszültség (V):12
Indítóáram (DIN/ETN/SAE):245/400/400
Hosszúság (mm):237
Szélesség (mm):129
Magasság (mm):202/225
Pólus kiosztás:Jobb +
Pólus méret:11,1/12,7
Megvásárolom: