MasterCard, VISA
Kedves ügyfelünk!
Gödi üzletünkben sajnos a bankkártyás fizetés 2019.09.19. reggel óta terminálhiba miatt bizonytalan ideig szünetel. Reméljük pár napon megoldódik a probléma.
Addig amennyiben üzletünkben szeretne bankkártyával fizetni, válassza az átutalást, utána ki tudja fizetni online bankkártyával.
Megértését köszönjük!

XADO Revitalizant-revitalizáló 2T motorkerékpárokhoz, robogókhoz, kertigépekhez 4.5ml

Listaár: 800 Ft 
Fogyasztói ár: 550 Ft 
Megvásárolom:
Elérhető: Azonnal, raktáron van 
XADO Revitalizant-revitalizáló 2T motorkerékpárokhoz, robogókhoz, kertigépekhez 4.5ml Xado revitalizáló gél 2 ütemű motorkerékpárokhoz, robogókhoz, kerti gépekez (fűkasza, fűnyíró, stb.)

Tulajdonságok:
- Csökkenti a felületi súrlódást és növeli az élettartamot
- Helyreállítja az alkatrészek eredeti alakját
- Két nagyságrenddel is csökkentheti a súrlódási együtthatót
- Csökkenti az üzemanyag-fogyasztást
- Növeli az olajnyomást
- Kiegyenlíti és növeli a hengerek kompresszióját
- Visszaadja a motor erejét
- Csökkenti a zajt és a rezonanciát
- A CO és CH kibocsátás jelentősen csökken
- Csökkenti a káros anyag kibocsátást.

A XADO revitalizálók hatóanyaga a fém alkatrészek felületébe ötvöződve egy fémkerámia réteget hoz létre, ami ezután már elválaszthatatlan részét képzi az alkatrésznek. Ez az új fémkerámia felület sokkal keményebb (XADO CERMET) felület Rockwell értéke 320 (fém = 90; gyémánt = 420) és simább, mint az eredeti fém alkatrész, és ezáltal a súrlódás sokkal kisebb lesz, ami gazdaságosabb üzemet eredményez, és növeli ez élettartamot. A XADO egy tökéletesen sima felületet hoz létre azáltal, hogy feltölti a fém alkatrészek mikro-sérüléseit, amiket a használat során a kopás okoz, ezáltal az alkatrészek visszanyerik eredeti geometriai alakjukat.

Használati utasítás:

1. A tasak tartalmát juttassa a tankba.
2. Tankoljon tele üzemanyaggal.
3. Indítsa be a motort, és hagyja 5 percig alapjáraton járni. 20C° alatti hőmérsékleten ajánlatos a tasak tartalmát 20-30 ml üzemanyagban feloldani és így adagolni a tankba.
4. Kis motorok (50ccm robogók, kismotorok, kerti gépek) esetén a kezelést célszerű kétszer egymás után elvégezni, nagyobb motorok esetén háromszor.

A XADO kerámia-gél nem olajadalék, bármilyen olajjal kompatibilis, nem befolyásolja annak viszkozitását vagy bármilyen tulajdonságát.

A kezelés kb. 1500 km után tekinthető teljesnek (kb. 20 óra motor működés)
Gyártó:XADO
Megvásárolom: