Kedves Ügyfelünk!
Üzletünk 2021 november végén egy nagyobb helyre költözik, ezért raktárkészletünket folyamatosan csökkentjük a zökkenőmentes költözés érdekében. Javasoljuk, hogy rendelésed mindenképpen add le a webshopon bolti átvét esetén is, mert előfordulhat, hogy az eddig raktári tételek most 1-2 napra érkeznek csak meg! Decembertől egy megújult, sokkal nagyobb bemutatóteremmel várunk mindenkit, melyről további információt november elején adunk! Köszönjük a megértést!

KIEMELT AKCIÓ!
Nolan Nolan N90/2 Lava Grey (szürke) felnyitható bukósisak M/58 (1 db)

Listaár: 152.000 Ft 
Fogyasztói ár: 129.200 Ft 
Akciós ár: 79.990 Ft 
Megvásárolom:
Elérhető: Azonnal, raktáron van 
Nolan Nolan N90/2 Lava Grey (szürke) felnyitható bukósisak M/58 (1 db) Nolan N90/2, N90-2 vagy N90.2 felnyitható, 2. szériás bukósisak.

Kifejezetten túrázóknak és városban közlekedőnek kifejlesztve. Az N91 és N91 EVO utódjaként mutatták be.
VPS napszemüvege, exkluzív kettős állvédő-nyitó mechanizmusa, Microlock2 mikrometrikusan állítható biztonsági állszíja teszi az N90-2-t érdekessé mind a robogósok, mind a motorosok számára.
Dupla homologizációval és N-Com kommunikációhoz előkészítéssel rendelkezik (A Special modelleknél a Pinlock lencse nem alaptartozék, külön vásárolható!).
Tiszta plexi, Pinlock pármentes lencsével és beépített napellenzővel a kényelmes utazás érdekében
Lexan EXL héj Mikrolock2 záródás.
Kivehető és mosható Clima Comfort bélés.
Szellőzőnyílások felül és az állvédőn, hátsó légkiömlő.
Tömeg: kb. 1780g
 
FIGYELEM! Amennyiben üzletünkben bukósisakot szeretne próbálni, higiéniai okokból ezt jelenleg csak tiszta motoros maszkban (nem szájmaszk!) lehet megtenni. Kérjük vagy hozzon magával ilyet, vagy üzletünkben is vásárolható, de azt visszavenni nem tudjuk!
Köszönjük a megértést!
Gyártó:Nolan
Megvásárolom: