Prémium termékek elérhettő áron

KIEMELT AKCIÓ!
Nolan N53 Lazy Boy cross sisak sárga-zöld fekete XL

Mennyiségi egység (1 egység ezt takarja): 1 db
Fogyasztói ár: 96.000 Ft 
Akciós ár: 59.990 Ft 
Megvásárolom:
Elérhető: Azonnal, raktáron van 
FIGYELEM, kiárusítás! Az utolsó 1 db raktáron!
Nolan N53 Lazy Boy cross sisak sárga-zöld fekete XL Az N53 a Nolan off-road motoros bukósisakja quadzáshoz, ATV-zéshez, motocrosshoz, endurozáshoz.

Agresszív megjelenés és gazdag technikai felszereltség jellemzi. Többek között kompakt mérete (kétféle külső héjméret), extra széles látómezője, Air Booster technológiájú felső szellőztető rendszere és az igénybevételnek megfelelően kialakított Clima Comfort belső párnázata teszi az N53-at az off-road megszállottjainak megfelelő választássá. Az ultraszéles látómező lehetővé teszi, hogy különböző típusú szemüvegekkel kombináld. LEXAN EXL héj 2 héjméret (2XS-L, XL-3XL) Dupla-D gyűrű az egyszerű zárhatóságért. Lélegző, antibakteriális, kivehető Clima Comfort bélés. Szellőzőnyílás: fent és az állvédőben, hátsó légkiömlő. Mosható és kivehető nyakpárna.
 
FIGYELEM! Amennyiben üzletünkben bukósisakot szeretne próbálni, higiéniai okokból ezt jelenleg csak tiszta motoros maszkban (nem szájmaszk!) lehet megtenni. Kérjük vagy hozzon magával ilyet, vagy üzletünkben is vásárolható, de azt visszavenni nem tudjuk!
Köszönjük a megértést!
Gyártó:Nolan
Megvásárolom: