KIEMELT AKCIÓ!
Nolan Nolan N104 Absolute Classic 10 mattfekete felnyitható bukósisak L/60 (1 db)

Listaár: 170.000 Ft 
Fogyasztói ár: 144.500 Ft 
Akciós ár: 84.990 Ft 
Megvásárolom:
Elérhető: Azonnal, raktáron van 
Nolan Nolan N104 Absolute Classic 10 mattfekete felnyitható bukósisak L/60 (1 db) Nolan N104 Absolute felnyitható sisak N-Com előkészítéssel

A neves olasz márka, a Nolan feltalálta a moduláris sisakot. A Nolan N104 Absolute N-Com motoros bukósisak ötvözi az összes újítást, amelyet a Nolan 1998 óta tett a moduláris sisakokba.
Ez a sisak - az N104 Absolute - egyedi darab. Az N104 Absolute-ot a legigényesebb motorosok számára fejlesztették ki. Azon szakemberek egy csoportja fejlesztette ki, tesztelte és készítette, akik maguk is lelkes motorkerékpárosok. A sisak egyesíti a technikai megoldásokat a magasabb szintű kényelemmel. A zseniális kettős működésű flip-up nyitó rendszer megakadályozza a véletlenszerű kinyílást. Az AirBooster technológiával ellátott szellőzőrendszer ideális belső éghajlati szabályozást biztosít. A sisak maximális kényelmet kínál, elsősorban a teljesen leszerelhető és mosható bélésnek köszönhetően. Az UV 400 védelemmel ellátott széles pajzs szélesebb látóteret biztosít. Ezenkívül megtalálható benne a praktikus ködmentesítő Pinlock rendszer és egy csat, MicroLock2 rögzítéssel. A szemüveg adaptív rendszer példátlan kényelmet garantál a szemüveget viselő motorosok számára. A Nolan N104 motorkerékpár sisak Absolute Classic N-Com a kényelem és az összetéveszthetetlen kialakítás szinonimája.


Technikai leírás:

- Dual Action összecsukható rendszer reteszeléssel
- széles és könnyen eltávolítható napellenző, UV-védelem 400
- Pinlock rendszer a plexi üveg ködének csökkentésére
- tágas belső tér szemüveget viselőknek (Eyewear Adaptive System)
- napellenző
- kivehető és mosható párna
- szellőzés: AirBooster zárható bemeneti nyílásokkal elöl és felül, elszívók hátul, könnyen kezelhető
- bekapcsolás: Microlock2 rendszerrel
- héj anyaga: polikarbonát
- tömeg: 1560 g
- ECE szabvány 22.05 P / J

 
FIGYELEM! Amennyiben üzletünkben bukósisakot szeretne próbálni, higiéniai okokból ezt jelenleg csak tiszta motoros maszkban (nem szájmaszk!) lehet megtenni. Kérjük vagy hozzon magával ilyet, vagy üzletünkben is vásárolható, de azt visszavenni nem tudjuk!
Köszönjük a megértést!
Gyártó:Nolan
Megvásárolom: