MasterCard, VISA
Kedves ügyfelünk!
Gödi üzletünkben sajnos a bankkártyás fizetés 2019.09.19. reggel óta terminálhiba miatt bizonytalan ideig szünetel. Reméljük pár napon megoldódik a probléma.
Addig amennyiben üzletünkben szeretne bankkártyával fizetni, válassza az átutalást, utána ki tudja fizetni online bankkártyával.
Megértését köszönjük!

Michelin Pilot Road 5 120/70-17 + 180/55-17 motorgumi pár

Listaár: 102.200 Ft 
Fogyasztói ár: 91.000 Ft 
Megvásárolom:
Elérhető: Azonnal, raktáron van 
Michelin Pilot Road 5 120/70-17 + 180/55-17 motorgumi pár Gumiabroncsok esetén a gumik nem motorspecifikusan kerülnek listázásra, így rendelés előtt ellenőrizze, hogy motorján valójában milyen méret van, és hogy a választott gumi megfelel lesz-e!
FONTOS SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓ!
Gumiabroncsoknál futárszolgálatos szállítás esetén +1000Ft/pár szállítási díjat számítunk fel a teljes rendelés értékétől függetlenül!
Michelin PilotRoad 5 motorgumi pár.
A legújabb fejlesztésű 2018-as gumiabroncs a legjobb tapadásért és optimális kopásért!
Négy év és több mint 1,5 millió eladott darab után megérkezett a Michelin Pilot Road 4 utódja a Michelin Road 5.
A Michelin gyár még magasabb szintre helyezte a mércét a sport túra abroncsokkal szemben. A Michelin Road 5 kiemelkedő tapadást biztosít vizes és száraz úton egyaránt.
A kétkomponensű 2CT és a 2CT+ technológia alkalmazása biztosítja a kiváló teljesítményt száraz úton, az ACT+ övszerkezeti konstrukció az egyenes futást és a kanyarodási stabilitást, míg az XST EVO sipe technológia a víz kiszorítását szolgálják.

Amennyiben más méretet keresel, kérj rá tőlünk ajánlatot e-mailben!
Az ár 310Ft-os euroig érvényes, és az esetleges árváltozás jogát fenntartjuk (ez esetben mindenképpen értesítünk!).
Gyártó:Michelin
Megvásárolom: