KIEMELT AKCIÓ!
LS2 MX436 PIONEER EVO EVOLVE sisak piros-fehér M (1 db)

Listaár: 60.500 Ft 
Fogyasztói ár: 49.900 Ft 
Méret:
  - válasszon!
Megvásárolom:
Elérhető: Azonnal, raktáron van 
LS2 MX436 PIONEER EVO EVOLVE sisak piros-fehér M (1 db) LS2 MX 436 PIONEER EVO cross forma sisak plexivel és napszemüveggel. Ez a sisak a régóta futó Pioneer továbbfejlesztett változata. Az évek tapasztalat és visszajelzése alapján sikerült egy még jobb sisakot fejleszteni.

Az LS2 PIONEER sisakja egy ideális kombinációt kínál, a könnyű MX sisak jól felszerelt változata. Formailag megegyezik egy motocross sisakkal, de nagy méretű karcálló és UV szűrős plexijével és beépített napszemüvegével más célokra teszi alkalmassá. Enduro, supermoto, quad, ATV vagy sportos robogó, itt a válasz: PIONEER EVO.

Plexi: A LS2-nél a plexik 3D-s, optikailag tökéletes " A-osztályú" polikarbonátból készülnek, aminek eredménye a valósághű és kontrasztos, tiszta kép. A plexi egy rendkívül erős és ellenálló polimer műanyag, így maximális biztonságot nyújt mechanikai és optikai tulajdonságai által.

Biztonság: Egy esetleges ütés hatásának minimalizálása érdekében a bukósisak héja, belső EPS szerkezete, anyagminősége mellett kiemelkedően fontos tényező, hogy a fejre pontosan illeszkedjen. A belső bélés és a középső EPS réteg esetében kulcsfontosságú az emberi fej formáit jól követő kialakítás, a héj pedig az ütés elvezetésében játssza a fő szerepet. A tökéletes illeszkedés, a megfelelő méret megválasztása a sisak védelmi képességeit maximalizálhatja.

Extra biztonság:
Oldható arcpárnákkal szerelt modell, amelynek egy esetleges bukást követően van szerepe. Az oldható részek eltávolíthatók a sisakból, míg az a motoros fején van, ezáltal extra hely szabadul fel a sisakban és az könnyedén levehető a sérült fejéről a sisak, csökkenthető a nyaki sérülések további kockázata.

További tulajdonságok:
- Beépített napszemüveg
- Karcálló bevonattal és UV álló réteggel ellátott plexi és napszemüveg
- Mikrometrikus csat
- Pinlock MAX Vision előkészítés
- Kivehető és mosható antiallergén belső bélés
- Extra szellőzők
- ECE 22.05 szabvány
- Tömeg: 1350g +-50g.
 
FIGYELEM! Amennyiben üzletünkben bukósisakot szeretne próbálni, higiéniai okokból ezt jelenleg csak tiszta motoros maszkban (nem szájmaszk!) lehet megtenni. Kérjük vagy hozzon magával ilyet, vagy üzletünkben is vásárolható, de azt visszavenni nem tudjuk!
Köszönjük a megértést!
Gyártó:LS2
Méret:
  - válasszon!
Megvásárolom: