Prémium termékek elérhettő áron

KIEMELT AKCIÓ!
LS2 FF800 STORM II NERVE M. BLACK H-V YELLOW - 06 fekete-fluo M

Mennyiségi egység (1 egység ezt takarja): 1 db
Fogyasztói ár: 62.900 Ft 
Akciós ár: 54.990 Ft 
Méret:
  - válasszon!
Megvásárolom:
Elérhetőség: Azonnal, raktáron van 
FIGYELEM, kiárusítás! Az utolsó 1 db raktáron!
Ismertető: A STORM az új generációs LS2 sisakokhoz méltón a felső kategóriában megtalálható tulajdonságokkal bír, de ezeket visszafogott áron teszi elérhetővé.

Plexi: A LS2-nél a plexik 3D-s, optikailag tökéletes " A-osztályú" polikarbonátból készülnek, aminek eredménye a valósághű és kontrasztos, tiszta kép. A plexi egy rendkívül erős és ellenálló polimer műanyag, így maximális biztonságot nyújt mechanikai és optikai tulajdonságai által.

Biztonság: Egy esetleges ütés hatásának minimalizálása érdekében a bukósisak héja, belső EPS szerkezete, anyagminősége mellett kiemelkedően fontos tényező, hogy a fejre pontosan illeszkedjen. A belső bélés és a középső EPS réteg esetében kulcsfontosságú az emberi fej formáit jól követő kialakítás, a héj pedig az ütés elvezetésében játssza a fő szerepet. A tökéletes illeszkedés, a megfelelő méret megválasztása a sisak védelmi képességeit maximalizálhatja.


Tulajdonságok:
- KPA 3 méretben készülő héjszerkezet
- Ovális forma (jobban illeszkedik minden fejtípusra)
- Beépített napszemüveg
- Egyszerűen cserélhető karc- és UV álló plexi
- Pinlock előkészítés
- Extra komfortos, anti allergén bélés
- Mikrometrikus csat
- Tömeg: 1530 (± 50 gr.)
- ECE 22.06 szabványnak megfelel
 
FIGYELEM! Amennyiben üzletünkben bukósisakot szeretne próbálni, higiéniai okokból ezt jelenleg csak tiszta motoros maszkban (nem szájmaszk!) lehet megtenni. Kérjük vagy hozzon magával ilyet, vagy üzletünkben is vásárolható, de azt visszavenni nem tudjuk!
Köszönjük a megértést!
Gyártó:LS2
Méret:
  - válasszon!
Megvásárolom: