Kedves Ügyfelünk!
Üzletünk 2021 november végén egy nagyobb helyre költözik, ezért raktárkészletünket folyamatosan csökkentjük a zökkenőmentes költözés érdekében. Javasoljuk, hogy rendelésed mindenképpen add le a webshopon bolti átvét esetén is, mert előfordulhat, hogy az eddig raktári tételek most 1-2 napra érkeznek csak meg! Decembertől egy megújult, sokkal nagyobb bemutatóteremmel várunk mindenkit, melyről további információt november elején adunk! Köszönjük a megértést!

KIEMELT AKCIÓ!
LS2 FF399.13 VALIANT LINE MATT fekete-UV sárga XS (1 db)

Listaár: 109.400 Ft 
Fogyasztói ár: 89.490 Ft 
Akciós ár: 79.990 Ft 
Méret:
  - válasszon!
Megvásárolom:
Elérhető: Azonnal, raktáron van 
LS2 FF399.13 VALIANT LINE MATT fekete-UV sárga XS (1 db) LS2 FF 399 VALIANT LINE felnyitható (teljesen hátranyíló) sisak napszemüveggel.

Bárhová is tarts, városban vagy túrán, télen és nyáron. A VALIANT sokoldalúsága miatt a részeddé válik. Zárt és nyitott sisakként is használhatod. Egyedülállóan sokrétű igényekhez igazítva, napellenzővel és opcióként az LS2 saját (by SENA) teljesen rejtett kommunikációs rendszerével, 180 fokban hátrahajtható állrésszel egy igazi mindentudó. Árban verhetetlen, és az LS2 innovációjaként a súlypontja a versenytársakéhoz képest jóval alacsonyabban van, így extra könnyed viseletet kínál. Tökéletes kilátást az extra látómező garantál, szóval mi kellhet még? PINLOCK? Az is van a dobozban, ajándék, Neked!

PLEXI: A LS2-nél a plexik 3D-s, optikailag tökéletes "A-osztályú" polikarbonátból készülnek, aminek eredménye a valósághű és kontrasztos, tiszta kép. A plexi egy rendkívül erős és ellenálló polimer műanyag, így maximális biztonságot nyújt mechanikai és optikai tulajdonságai által. A sisakhoz mellékelünk pinlockot is, így ez a csomag része!

Bélése antiallergén, teljesen kivehető, mosható. 3D-s párnázata extra komfortos viselet egész napon át. Szemüvegeseknek is jól használható, bélésének kialakítása a szemüveg száránál könnyített. Az állrészen lévő bélés betét az alulról érkező légáramlatokat és a rovarokat is kívül tartja. Extraként a csomagolásban található egy pár kiegészítő szivacs betét, melyet a belső bélés alá helyezve használhatunk, például a fülkagyló helyén, ha szükséges az extra kényelem, vagy a jobb zajcsillapítás.

Egy esetleges ütés hatásának minimalizálása érdekében a bukósisak héja, belső EPS szerkezete, anyagminősége mellett kiemelkedően fontos tényező, hogy a fejre pontosan illeszkedjen. A belső bélés és a középső EPS réteg esetében kulcsfontosságú az emberi fej formáit jól követő kialakítás, a héj pedig az ütés elvezetésében játssza a fő szerepet. A tökéletes illeszkedés, a megfelelő méret megválasztása a sisak védelmi képességeit maximalizálhatja.

További tulajdonságok:
- ECE 22.05 szabvány
- Tömeg: 1700g +-50g.
 
FIGYELEM! Amennyiben üzletünkben bukósisakot szeretne próbálni, higiéniai okokból ezt jelenleg csak tiszta motoros maszkban (nem szájmaszk!) lehet megtenni. Kérjük vagy hozzon magával ilyet, vagy üzletünkben is vásárolható, de azt visszavenni nem tudjuk!
Köszönjük a megértést!
Gyártó:LS2
Méret:
  - válasszon!
Megvásárolom: