Prémium termékek elérhettő áron

KIEMELT AKCIÓ!
LS2 FF397 VECTOR FT2 KRIPTON matt kék-sárga M (üvegszál-kompozit)

Mennyiségi egység (1 egység ezt takarja): 1 db
Fogyasztói ár: 84.000 Ft 
Akciós ár: 59.990 Ft 
Megvásárolom:
Elérhető: Azonnal, raktáron van 
FIGYELEM, kiárusítás! Az utolsó 1 db raktáron!
LS2 FF397 VECTOR FT2 KRIPTON matt kék-sárga M (üvegszál-kompozit) LS2 FF 397 VECTOR FT2 üvegszál-kompozit zárt sisak napszemüveggel, mely extra könnyű, mégis nagyon tartós.

A Vector egy teljesen új fejlesztésű kompromisszumoktól mentes túrasisak. Kompakt Tri-Kompozit héja könnyű és rendkívül erős, biztonsági funkciói kiemelik a kategóriatársak közül. Beépített napszemüveg, komfort bélés, oldható arcpárnák, extra szellőzőrendszer.

A LS2-nél a plexik 3D-s, optikailag tökéletes " A-osztályú" polikarbonátból készülnek, aminek eredménye a valósághű és kontrasztos, tiszta kép. A plexi egy rendkívül erős és ellenálló polimer műanyag, így maximális biztonságot nyújt mechanikai és optikai tulajdonságai által.

Egy esetleges ütés hatásának minimalizálása érdekében a bukósisak héja, belső EPS szerkezete, anyagminősége mellett kiemelkedően fontos tényező, hogy a fejre pontosan illeszkedjen. A belső bélés és a középső EPS réteg esetében kulcsfontosságú az emberi fej formáit jól követő kialakítás, a héj pedig az ütés elvezetésében játssza a fő szerepet. A tökéletes illeszkedés, a megfelelő méret megválasztása a sisak védelmi képességeit maximalizálhatja.

További tulajdonságok:
- ECE 22.05 szabvány
- Tömeg: 1390g +-50g.
 
FIGYELEM! Amennyiben üzletünkben bukósisakot szeretne próbálni, higiéniai okokból ezt jelenleg csak tiszta motoros maszkban (nem szájmaszk!) lehet megtenni. Kérjük vagy hozzon magával ilyet, vagy üzletünkben is vásárolható, de azt visszavenni nem tudjuk!
Köszönjük a megértést!
Gyártó:LS2
Méret:M
Megvásárolom: