MasterCard, VISA

KIEMELT AKCIÓ!
LS2 FF390.25 BREAKER BOLD fekete-UV sárga L

Listaár: 61.800 Ft 
Fogyasztói ár: 50.600 Ft 
Akciós ár: 44.990 Ft 
Méret:
  - válasszon!
Megvásárolom:
Elérhető: Azonnal, raktáron van 
LS2 FF390.25 BREAKER BOLD fekete-UV sárga L A BREAKER az új generációs LS2 sisakokhoz méltón a felső kategóriában megtalálható tulajdonságokkal bír, de ezeket visszafogott áron teszi elérhetővé.

KPA héja 3 méretben készül, ami önmagában kiemeli a versenytársak sorából. Kompakt és modern a nyújtott ovális forma. A legfontosabb jellemző a biztonsági csomagból az egy gyors mozdulattal eltávolítható arcpárna páros, ami egy esetleges balesetnél a további nyaki sérülések kockázatát jelentősen csökkentheti, mivel ezáltal a motoros fejéről könnyedén eltávolítható lesz a sisak.
A sisak szíjának rögzítési módja is a felső kategóriából jött. Az erősített szíj rögzítője egy szépen formatervezett alátéten nyugszik, ami a héj külső felületén található, így a szíj soha nem szakadhat ki a helyéről. A sisak plexije rugók feszítése által a tömítéshez illeszkedik, szépen és finoman zár.
Eszköz nélkül, egy mozdulattal cserélhető, karcálló és UV védelemmel ellátott. A beépített napellenző mechanikája már harmadik generációs, fém sodrony által működtethető. Szellőző rendszere elegendő mennyiségű levegőt képes áramoltatni, így a hosszú egész napos használatkor is komfortos viselet.
Belső Komfort bélése teljesen kivehető és mosható, jó légáteresztő anyagból készült. A rögzítés gyorscsatos ahol a csat elemei fémből és műanyagból vannak.
Prémium megoldások a középső szegmensben, ez a BREAKER.
Tömege mindössze: 1400g +-50g

A sisak a pinlockot is tartalmazza!
Gyártó:LS2
Méret:
  - válasszon!
Megvásárolom: