KIEMELT AKCIÓ!
LS2 FF327 CHALLENGER fekete sisak M (1 db)

Listaár: 96.600 Ft 
Fogyasztói ár: 78.950 Ft 
Akciós ár: 69.990 Ft 
Megvásárolom:
Elérhető: Azonnal, raktáron van 
LS2 FF327 CHALLENGER fekete sisak M (1 db) Az LS2 Challenger a vevői igények alapján készült. Sportos és túra felhasználásra ajánlja a gyártó. Elérhető karbon és tri-kompozit üvegszálas héjjal, mindegyik három méretben. A nagy méretű függőleges és perifériás látómező komfortot és biztonságot is nyújt egyszerre. Hatékony szellőzőrendszere az állrészen kétállású, plexi szellőztetés az első fokozatban, az állrész szellőzéshez kell a második fokozat. Homlokrészen és a a fejtetőn további szellőzők találhatók a fej megfelelő hűtéséért. A kezelők kesztyűben is jól érezhetők. Az anatómiailag kialakított belső rétegek, az antiallergén bélés (kivehető és mosható), kiemelkedő stabil illeszkedés mellett extra kényelmes viselet. Egyszerű és gyors a plexi csere, a gyári plexi PINLOCK előkészítéssel és egy PINLOCK-kal érkezik a csomagban. A Tri-kompozit héj (1420gramm) fém mikormetrikus csatos szíjjal szerelt.
EMERGENCY STRAPS: A nyak és arcpárnák egy esés után eltávolíthatók a sisakból, így azt könnyedén lehet levenni a motoros fejéről.
 
FIGYELEM! Amennyiben üzletünkben bukósisakot szeretne próbálni, higiéniai okokból ezt jelenleg csak tiszta motoros maszkban (nem szájmaszk!) lehet megtenni. Kérjük vagy hozzon magával ilyet, vagy üzletünkben is vásárolható, de azt visszavenni nem tudjuk!
Köszönjük a megértést!
Gyártó:LS2
Méret:M
Megvásárolom: