KIEMELT AKCIÓ!
LS2 FF327 CHALLENGER ALLERT szürke-fekete-fluo sisak S (1 db)

Listaár: 101.700 Ft 
Fogyasztói ár: 82.950 Ft 
Akciós ár: 69.990 Ft 
Méret:
  - válasszon!
Megvásárolom:
Elérhető: Azonnal, raktáron van 
LS2 FF327 CHALLENGER ALLERT szürke-fekete-fluo sisak S (1 db) Az LS2 Challenger a vevői igények és visszajelzések alapján készült.
Sportos és túra felhasználásra is egyaránt ajánljuk. A nagy méretű függőleges és perifériás látómező komfortot és biztonságot is nyújt egyszerre. Hatékony szellőzőrendszere az állrészen kétállású, plexi szellőztetés az első fokozatban, az állrész szellőzéshez kell a második fokozat. Homlokrészen és a fejtetőn további szellőzők találhatók a fej megfelelő hűtéséért. A kezelőszervek kesztyűben is jól érezhetőek. Az anatómiailag kialakított belső rétegek, az antiallergén bélés (kivehető és mosható), kiemelkedő stabil illeszkedés mellett extra kényelmes viseletet biztosítanak.
Egyszerű és gyors a plexi csere, a gyári plexi PINLOCK előkészítéssel és egy ajándék PINLOCK-kal érkezik a csomagban. A Tri-kompozit héj (1420gramm) fém mikormetrikus csatos szíjjal szerelt.

EMERGENCY STRAPS: A nyak és arcpárnák egy esés után eltávolíthatók a sisakból, így azt könnyedén lehet levenni a motoros fejéről.

Komfort, biztonság, innovációk - Kompromisszumok nélkül
A CHALLENGER a gyártó spanyol tervezőinek és a MOTOGP, MOTO2 és MOTO3 versenyzőinek közös fejlesztése. Egy üvegszál erősítésű kompozit sisak innovációkkal, a tökéletesség megtestesítője.

Plexi: A LS2-nél a plexik 3D-s, optikailag tökéletes " A-osztályú" polikarbonátból készülnek, aminek eredménye a valósághű és kontrasztos, tiszta kép. A plexi egy rendkívül erős és ellenálló polimer műanyag, így maximális biztonságot nyújt mechanikai és optikai tulajdonságai által.

További tulajdonságok:
- Extra látómezejű karc- és UV álló, egyszerűen cserélhető plexi
- Beépített napszemüveg
- Ajándék Pinlock
- Kivehető, mosható, antiallergén bélés
- Mikrometrikus csat
- Tömeg: 1420g +- 50g
- ECE 22.05 szabványnak megfelel
 
FIGYELEM! Amennyiben üzletünkben bukósisakot szeretne próbálni, higiéniai okokból ezt jelenleg csak tiszta motoros maszkban (nem szájmaszk!) lehet megtenni. Kérjük vagy hozzon magával ilyet, vagy üzletünkben is vásárolható, de azt visszavenni nem tudjuk!
Köszönjük a megértést!
Gyártó:LS2
Méret:
  - válasszon!
Megvásárolom: