MasterCard, VISA

KIEMELT AKCIÓ!
LS2 FF325 STROBE ZONE UV sárga-fekete XS

Listaár: 55.600 Ft 
Fogyasztói ár: 45.600 Ft 
Akciós ár: 39.990 Ft 
Megvásárolom:
Elérhető: Azonnal, raktáron van 
LS2 FF325 STROBE ZONE UV sárga-fekete XS LS2 FF 325 STROBE ZONE felnyitható sisak napszemüveggel.

Komfort, biztonság, innovációk kompromisszumok nélkül:
A Strobe széles körű felhasználhatóságot kínál. Lehet zárt sisak és lehet egy kényelmes nyitott is bármikor. Beépített napszemüveges kivitel, ami városban és a túrán is jól jöhet. Kényelem, biztonság és variálhatóság egyben.

HÉJSZERKEZET: LS2 325 KPA Polycarbonate, mely két héjméretben készül. A KPA egy extra könnyű héjat eredményez. Klasszikus túrasisak, harmadik generációs fejlesztés, egy kiforrt modell megújult napszemüveg mechanikával.

Többcsatornás szellőzőrendszere a fejtetőn a megfelelő hűtést biztosítja, az állrészen elhelyezett kétállású szellőzőnyílás a plexi páramentesítését segíti elő.

Beépített napszemüvege megújult mechanikával mellőzi a mozgó alkatrészeket, egy bowden működteti a nyitást és zárást.

PLEXI: A tökéletes illeszkedésért a plexi mechanikájába beépített rugók felelnek, melyek a megfelelő erővel a tömítéshez igazítják a plexit. Torzításmentes a megbízható kilátásért, felületkezelt a pára lecsapódásának kiküszöböléséért. PINLOCK előkészítéssel. Tartalék PINLOCK tartó szett a csomagolásban.

Bélése antiallergén, teljesen kivehető, mosható. 3D-s párnázata extra komfortos viselet egész napon át. Szemüvegeseknek is jól használható, bélésének kialakítása a szemüveg száránál könnyített. Az állrészen lévő bélés betét az alulról érkező légáramlatokat és a rovarokat is kívül tartja. Extraként a csomagolásban található egy pár kiegészítő szivacs betét, melyet a belső bélés alá helyezve használhatunk, például a fülkagyló helyén, ha szükséges az extra kényelem, vagy a jobb zajcsillapítás.

További tulajdonságok:
- ECE 22.05 szabvány
- Tömeg: 1550g +-50g.
Gyártó:LS2
Méret:XS
Megvásárolom: