MasterCard, VISA

KIEMELT AKCIÓ!
LS2 FF324 METRO EVO UV sárga-fekete L

Listaár: 79.400 Ft 
Fogyasztói ár: 65.300 Ft 
Akciós ár: 59.990 Ft 
Megvásárolom:
Elérhető: Azonnal, raktáron van 
LS2 FF324 METRO EVO UV sárga-fekete L LS2 FF 324 METRO EVO felnyitható sisak napszemüveggel.

HÉJSZERKEZET: LS2 324 KPA Polycarbonate, mely három héjméretben készül. A KPA egy extra könnyű héjat eredményez.

PLEXI: A LS2-nél a plexik 3D-s, optikailag tökéletes "A-osztályú" polikarbonátból készülnek, aminek eredménye a valósághű és kontrasztos, tiszta kép. A plexi egy rendkívül erős és ellenálló polimer műanyag, így maximális biztonságot nyújt mechanikai és optikai tulajdonságai által. A sisakhoz mellékelünk pinlockot is, így ez a csomag része!

Bélése antiallergén, teljesen kivehető, mosható. 3D-s párnázata extra komfortos viselet egész napon át. Szemüvegeseknek is jól használható, bélésének kialakítása a szemüveg száránál könnyített. Az állrészen lévő bélés betét az alulról érkező légáramlatokat és a rovarokat is kívül tartja. Extraként a csomagolásban található egy pár kiegészítő szivacs betét, melyet a belső bélés alá helyezve használhatunk, például a fülkagyló helyén, ha szükséges az extra kényelem, vagy a jobb zajcsillapítás.

Egy esetleges ütés hatásának minimalizálása érdekében a bukósisak héja, belső EPS szerkezete, anyagminősége mellett kiemelkedően fontos tényező, hogy a fejre pontosan illeszkedjen. A belső bélés és a középső EPS réteg esetében kulcsfontosságú az emberi fej formáit jól követő kialakítás, a héj pedig az ütés elvezetésében játssza a fő szerepet. A tökéletes illeszkedés, a megfelelő méret megválasztása a sisak védelmi képességeit maximalizálhatja.

További tulajdonságok:
- ECE 22.05 szabvány
- Tömeg: 1550g +-50g.
Gyártó:LS2
Méret:L
Megvásárolom: