KIEMELT AKCIÓ!
LS2 FF324 METRO EVO UV sárga-fekete L

Listaár: 79.400 Ft 
Fogyasztói ár: 65.300 Ft 
Akciós ár: 59.990 Ft 
Megvásárolom:
Elérhető: Azonnal, raktáron van 
LS2 FF324 METRO EVO UV sárga-fekete L LS2 FF 324 METRO EVO felnyitható sisak napszemüveggel.

HÉJSZERKEZET: LS2 324 KPA Polycarbonate, mely három héjméretben készül. A KPA egy extra könnyű héjat eredményez.

PLEXI: A LS2-nél a plexik 3D-s, optikailag tökéletes "A-osztályú" polikarbonátból készülnek, aminek eredménye a valósághű és kontrasztos, tiszta kép. A plexi egy rendkívül erős és ellenálló polimer műanyag, így maximális biztonságot nyújt mechanikai és optikai tulajdonságai által. A sisakhoz mellékelünk pinlockot is, így ez a csomag része!

Bélése antiallergén, teljesen kivehető, mosható. 3D-s párnázata extra komfortos viselet egész napon át. Szemüvegeseknek is jól használható, bélésének kialakítása a szemüveg száránál könnyített. Az állrészen lévő bélés betét az alulról érkező légáramlatokat és a rovarokat is kívül tartja. Extraként a csomagolásban található egy pár kiegészítő szivacs betét, melyet a belső bélés alá helyezve használhatunk, például a fülkagyló helyén, ha szükséges az extra kényelem, vagy a jobb zajcsillapítás.

Egy esetleges ütés hatásának minimalizálása érdekében a bukósisak héja, belső EPS szerkezete, anyagminősége mellett kiemelkedően fontos tényező, hogy a fejre pontosan illeszkedjen. A belső bélés és a középső EPS réteg esetében kulcsfontosságú az emberi fej formáit jól követő kialakítás, a héj pedig az ütés elvezetésében játssza a fő szerepet. A tökéletes illeszkedés, a megfelelő méret megválasztása a sisak védelmi képességeit maximalizálhatja.

További tulajdonságok:
- ECE 22.05 szabvány
- Tömeg: 1550g +-50g.
 
FIGYELEM! Amennyiben üzletünkben bukósisakot szeretne próbálni, higiéniai okokból ezt jelenleg csak tiszta motoros maszkban (nem szájmaszk!) lehet megtenni. Kérjük vagy hozzon magával ilyet, vagy üzletünkben is vásárolható, de azt visszavenni nem tudjuk!
Köszönjük a megértést!
Gyártó:LS2
Méret:L
Megvásárolom: