KIEMELT AKCIÓ!
LS2 FF320.46 STREAM EVO AXIS kék XL (1 db)

Listaár: 52.900 Ft 
Fogyasztói ár: 43.400 Ft 
Akciós ár: 36.990 Ft 
Méret:
  - válasszon!
Megvásárolom:
Elérhető: Azonnal, raktáron van 
LS2 FF320.46 STREAM EVO AXIS kék XL (1 db) LS2 FF 320 STREAM zárt sisak napszemüveggel.

STREAM - Középkategóriás bukósisak utcai és túramotorozáshoz - BEÉPÍTETT NAPSZEMÜVEGGEL

A STREAM az egyik legjobb választás a legjobb ár-érték arányt kereső vásárlóknak.

Kifinomult formatervezésű KPA héja kiemeli a kategóriatársak közül. A KPA rövidítés, az LS2 által kifejlesztett termoplaszt egy speciális keverék, ami könnyebb és rugalmasabb a korábbi héjaknál.

Szellőző rendszere a fejtetőn 4 csatornás, így elegendő hűtést biztosít a meleg napokon is. Az állrészen kialakított billenthető szellőzőnyílás könnyen kezelhető és közvetlenül a plexihez áramoltatja a levegőt, ezáltal csökkenti a párásodás kialakulásának lehetőségét.

A pleximechanikába épített rugók a plexit a tömítéshez húzzák, így az tökéletesen zár. A plexi szerszám nélkül cserélhető, közvetlenül kapcsolódik a mechanikához, nincs szükség plexilefogató csavarra, elemre. A cseréje egy könnyed mozdulattal elvégezhető. Torzításmentes, 3D-s polycarbonat páramentesített felülettel, mely a karcoknak is fokozottan ellenáll. PINLOCK előkészítéssel.

Teljesen kivehető és mosható komfort bélés, a 3D-s arcpárnák biztosítják a maximális komfortot.
A légáteresztő anyagok a bőrrel érintkező területeken, és a komfort bélés kényelmes viseletet eredményeznek. A szemüvegeseknek jó hír, hogy a sisak bélésének kialakítása megengedi a szemüvegek szárának a sisakba való illesztését. Az állrészen elhelyezett bélés betét az alulról érkező légáramlatokat és a rovarokat is kívül tartja.
Mikrometrikus csatja könnyű kezelhetőséget ad.

További tulajdonságok:
- ECE 22.05 szabvány
- Tömeg: 1550g +-50g.
 
FIGYELEM! Amennyiben üzletünkben bukósisakot szeretne próbálni, higiéniai okokból ezt jelenleg csak tiszta motoros maszkban (nem szájmaszk!) lehet megtenni. Kérjük vagy hozzon magával ilyet, vagy üzletünkben is vásárolható, de azt visszavenni nem tudjuk!
Köszönjük a megértést!
Gyártó:LS2
Méret:
  - válasszon!
Megvásárolom: