MasterCard, VISA
Kedves ügyfelünk!
Gödi üzletünk nyitva tartása 2019.09.02-től megváltozik! Kérjük ha érinti a változás, a kapcsolat menüpontban tájékozódjon erről!

Exide YTZ7S / TTZ7S / ETZ7S akkumulátor (csak állítva!)

Listaár: 10.300 Ft 
Fogyasztói ár: 8.500 Ft 
Megvásárolom:
Elérhető: 2-8 nap 
Exide YTZ7S / TTZ7S / ETZ7S akkumulátor (csak állítva!)

Gondozásmentes zárt cellás gél AGM akkumulátor, 30%-kal nagyobb indítóárammal.
A megrendelt akkumulátor szárazon van töltve, sav flakonokban mellékelve. Egyes esetben gyárilag üzembe helyezett akkumulátor is előfordulhat.
- Gondozásmentesség = nem kell desztillált vizet utána tölteni!!!
- A túlnyomás ellen a beépített szabályozó szelep véd, mely szemmel nem látható.
- A kialakított gyártási technológiának, valamint a rendeltetésszerű üzembe helyezésnek köszönhetően a savval való érintkezés lehetősége minimális.
- Az antiszulfatikusan kezelt cellák meghosszabbítják az akkumulátor élettartamát.
- A kifejlesztett antivibrációs technológiának köszönhetően a Yuasa által gyártott akkumulátorok kimagasló minőségűek a piacon.
- Alacsony önkisülési mutatója 0,2% naponta.
- Minden olyan esetben, ahol az akkumulátor elhelyezése nem függőleges (sarukkal felfelé), a gyártó által üzembe helyezett akkumulátorokat (FACTORY ACTIVATED) ajánljuk!
- Az akkumulátor max. 45°-ig dönthető.

Figyelmeztetés: A Gondozásmentesség nem egyenlő a Karbantartásmentességgel. Minden akkumulátort időnként fel kell tölteni! A megfelő töltő kiválasztásánál vegye figyelembe a töltőáram erősségét és a tölteni kívánt akkumulátor kapacitását. A töltőáram erőssége a kapacitás 1/10 legyen! A töltést fokozottan ajánljuk a téli időszak alatt! Nagy töltőáramú (autókhoz való) töltővel való töltés nem ajánlott!
Gyártó:Exide
Volt:12
Ah:6
Indítóáram:130
Hossz:113
Szélesség:70
Magasság:105
Megvásárolom: