MasterCard, VISA

CTEK CTEK XS 0.8 motorkerékpár akkumlátor töltő 12V/0,8 A

Listaár: 21.100 Ft 
Fogyasztói ár: 16.880 Ft 
Megvásárolom:
Elérhető: Azonnal, raktáron van 
CTEK CTEK XS 0.8 motorkerékpár akkumlátor töltő 12V/0,8 A Svéd töltő, garantált minőség!
A téli időszak alatt a legfontosabb az akkumulátorunk gondozása. Ehhez nélkülözhetetlen egy automata töltő, mely akár egész télen az akkumulátoron hagyható.
Ezek a töltők teljesen automaták, csepptöltéssel, deszulfatizáló rendszerrel rendelkeznek, a legmodernebb mikroprocesszor vezérelt technológiát használják.

Tölthető akkumulátorok: 1.2-32Ah mindenfajta 12V-os savas ólomakkumulátor (galván-, szelepvezérléses, karbantartásmentes, AGM- és zselés kivitel)
Karbantartó töltés: 1.2-100Ah
Töltőáram: 0.8A
Méretek: 142x51x36 mm (HxSZxM)
Csepp- és porálló kivitel (IP65)
6 lépéses töltési ciklus

A töltés fázisai:

Desulphation: A pulzációs szulfátlanítással helyreállíthatók az elszulfátosodott akkumulátorok

Bulk: A töltési ciklus fő fázisa, amely a teljes folyamat kb. 80%-át jelenti. A töltés maximális teljesítményfokozaton folytatódik egészen addig, amíg az akkumulátorfeszültség el nem éri a meghatározott értéket

Absorption: A töltés utolsó fázisa, amelynek eredményeképpen 100%-os töltöttségi szint érhető el. E fázis alatt a töltőáram fokozatosan csökken annak biztosítása érdekében, hogy az akkumulátorfeszültség ne legyen túl magas. Ha a kímélő fázis időtartama meghaladná a 12 órát, a töltő automatikusan karbantartó üzemmódra vált. Ez a funkció védelmet nyújt a hibás akkumulátorokkal szemben.

Pulse: A töltöttségi szint 95–100% között változik. A készülék minden olyan esetben kiad egy töltőimpulzust, amikor az akkumulátorfeszültség 95%-ra csökken. Ezáltal a használaton kívüli akkumulátor teljesítményét folyamatosan fenn lehet tartani. A töltő ilyenkor akár hónapokig is csatlakoztatva lehet. Lehetőség szerint ellenőrizze az akkumulátor vízszintjét. (Gondozásmentes akkumulátornál ez nem szükséges.)
Gyártó:CTEK
Megvásárolom: