Kedves Ügyfelünk!
Üzletünk 2021 november végén egy nagyobb helyre költözik, ezért raktárkészletünket folyamatosan csökkentjük a zökkenőmentes költözés érdekében. Javasoljuk, hogy rendelésed mindenképpen add le a webshopon bolti átvét esetén is, mert előfordulhat, hogy az eddig raktári tételek most 1-2 napra érkeznek csak meg! Decembertől egy megújult, sokkal nagyobb bemutatóteremmel várunk mindenkit, melyről további információt november elején adunk! Köszönjük a megértést!

KIEMELT AKCIÓ!
Abus Trigger Alarm 2.0 350 riasztós féktárcsazár sárga (1 db)

Listaár: 37.000 Ft 
Fogyasztói ár: 29.990 Ft 
Akciós ár: 22.990 Ft 
Megvásárolom:
Elérhető: Azonnal, raktáron van 
Abus Trigger Alarm 2.0 350 riasztós féktárcsazár sárga (1 db) Trigger Alarm 2.0 350
A TOLVAJOK FÜLÉBE SÍPOL

A Trigger Alarm 350 zárral kétszeresen élvezheti a biztonságot: az ABUS zártechnikának és a 100 dB hangerejű vészjelzésnek köszönhetően.

A Trigger Alarm 350 zárócsapja 10 mm vastag speciálisan edzett acéljával ellenáll egy s másnak. A ház, valamint a reteszelő mechanika teherviselő alkatrészei is ugyanolyan erős anyagból készülnek. Az ABUS „push down” zárbetétet könnyű kezelni, csak le kell nyomni és automatikusan reteszeli a csapokat.

Ezenkívül a Trigger Alarm 350 féktárcsazár egy elektronikus riasztóegységgel is védi robogóját vagy kis motorkerékpárját, melyet a rázkódásérzékelő hoz működésbe. Zárja le, állítsa „On” állásba, és hallótávolságon belül azonnal tudni fogja, ha egy illetéktelen ráteszi a kezét a motorra.

Főbb tulajdonságok:
- 10 mm-es zárócsap
- A csap, a ház, valamint a reteszelőmechanika teherviselő alkatrészei speciálisan edzett acélból készülnek
- Riasztási funkció kiváltása rázkódásérzékelővel
- Riasztási funkció: min. 100 dB
- Az „On/Off” állással a zár aktiválás nélkül zárt állapotban szállítható
- A csomag két kulcsot tartalmaz
- A csomag Memória kábelt is tartalmaz

Gyártó:Abus
Megvásárolom: