MasterCard, VISA
Kedves ügyfelünk!
A korona vírus miatti változásokra külön menüpontot hoztunk létre, melyet folyamatosan frissítünk (főmenüben találja). Gödi üzletünkben a személyes átvétel átmenetileg szünetel! A futáros kiszállítások továbbra is indulnak! Kérjük, ha további kérdése merülne fel, előbb a menüpontban tájékozódjon! Köszönjük!
A csomagpontra rendelt csomagok szállítása ingyenes 10.000Ft rendelési érték felett (max. 10kg!)!

Korona vírus miatti változások (nyitva tartás, szállítás, stb.)

2020.03.16-tól az alábbi oldalon találja meg összefoglalva a cégünket érintő változásokat a vírussal összefüggésben.

Üzletünk nyitva tartása+áruátvétel (frissítve 2020.03.27.):
2020.03.28-tól visszavonásig: az üzletünkben történő személyes átvétel SZÜNETEL, üzletünk látogatására nincs lehetőség (akkor sem ha neked csak gyorsan kell egy apróság). Egyféleképpen tudsz így rendelni, gödi átvétel esetén a saját futárt küldök érte pontot tudod választani, amit előre bankkártyával tudsz kifizetni. A rendelést összeállítását követően küldünk egy e-mail-t, hogy tudjuk átadni a csomagot (jellemzően munkanapokon 10-15h között). Az összeállítás folyamatos, de ha itt vársz az üzlet előtt nem biztos, hogy azonnal át tudod venni! Kérjük ennek figyelembe vételét!

Kiszállítások (frissítve 2020.03.31.):
A kiszállítások továbbra is normál üzemben indulnak futárral minden nap. Amíg a szállításban nem áll be korlátozás, addig tudunk csomagokat indítani. Budapesti saját kiszállításunk egyelőre nem indul!
UTÁNVÉTEL: Az utánvétes szállítási módot ideiglenesen felfüggesztettük a tömeges át nem vételek miatt!
CSOMAGPONT: A csomagpontos rendeléseket újra elindítottuk teszt jelleggel, így újra lehet csomagpontokra rendelni. A szállítás 10.000Ft felett INGYENES! Maximum 10kg-os csomag rendelhető csomagpontra!

Rendelések beérkezése (frissítve 2020.03.31.):
A külföldről érkező rendelések esetén jelenleg nincs fennakadás, de 1-2 napon késés bármikor előfordulhat, így a beérkezési idő erősen tájékoztató jellegű!

Összefoglaló tájékoztató a kialakult helyzetről (frissítve 2020.03.19.):

A vírus miatt sajnos lelassultak a beszállításaink, és bár megpróbáltunk mindenből nagyobb készletet felhalmozni, sajnos pár szállítónknál már most csúszások vannak, és elképzelhető, hogy hamarosan beszállítás se lesz. Továbbá a már most 360Ft környékén járó euro árfolyam is tovább nehezíti a helyzetet, így azt javasoljuk ha emberi áron és időben szeretnél még alkatrészhez jutni, mielőbb add le rendelésed.

Jósok nem vagyunk, tehát nem tudjuk megmondani előre mi lesz, hogy meddig dolgozunk, meddig lesz áru és hogy mennyibe fog kerülni. A biztos az a most.

Köszönjük megértésed!