MasterCard, VISA

Korona vírus miatti változások (nyitva tartás, szállítás, stb.)

2020.03.16-tól az alábbi oldalon találja meg összefoglalva a cégünket érintő változásokat a vírussal összefüggésben.

Üzletünk nyitva tartása+áruátvétel (frissítve 2020.04.27.):
2020.03.28-tól visszavonásig: az üzletünkben történő személyes átvétel SZÜNETEL, üzletünk látogatására nincs lehetőség (akkor sem ha neked csak gyorsan kell egy apróság). Egyféleképpen tudsz így rendelni, gödi átvétel esetén a saját futárt küldök érte pontot tudod választani, amit előre bankkártyával tudsz kifizetni. A rendelést összeállítását követően küldünk egy e-mail-t, hogy tudjuk átadni a csomagot (jellemzően munkanapokon 10-15h között). Az összeállítás folyamatos, de ha itt vársz az üzlet előtt nem biztos, hogy azonnal át tudod venni! Kérjük ennek figyelembe vételét!
Üzletünket 2020.05.07-től ÚJRA NYITJUK!
Az új nyitva tartási rend megtalálható a kapcsolat menüpontban.

Kiszállítások (frissítve 2020.04.22.):
A kiszállítások továbbra is normál üzemben indulnak futárral minden nap. Amíg a szállításban nem áll be korlátozás, addig tudunk csomagokat indítani. Budapesti saját kiszállításunk egyelőre nem indul!
A kiszállítások a megnövekledett csomagszám miatt nem mindig érnek ki másnapra, így célszerű ezzel így tervezni!
CSOMAGPONT: A csomagpontos rendeléseket újra elindítottuk teszt jelleggel, így újra lehet csomagpontokra rendelni. A szállítás 10.000Ft felett INGYENES ELŐRE FIZETÉS ESETÉN! Maximum 10kg-os csomag rendelhető csomagpontra!

Rendelések beérkezése (frissítve 2020.04.13.):
A külföldről érkező rendelések esetén jelenleg nincs fennakadás, de 1-2 napon késés bármikor előfordulhat, így a beérkezési idő erősen tájékoztató jellegű!
2020.04.13.: sajnos több nagyker kezd kiürülni, és mivel a termékek nagy része Európán belüli gyártású, a gyárak nagyrésze pedig vagy áll, vagy minimális termeléssel működik, így egyre több termék esetén, ami nincs saját raktárunkon, bizonytalan a beszerzés.
Kérjük minden esetben várja meg visszaigazolásunkat, mielőtt biztosra veszi, hogy érkezik bármilyen alkatrész, mely nem saját raktárunkon van!
Köszönjük!

Összefoglaló tájékoztató a kialakult helyzetről (frissítve 2020.03.19.):

A vírus miatt sajnos lelassultak a beszállításaink, és bár megpróbáltunk mindenből nagyobb készletet felhalmozni, sajnos pár szállítónknál már most csúszások vannak, és elképzelhető, hogy hamarosan beszállítás se lesz. Továbbá a már most 360Ft környékén járó euro árfolyam is tovább nehezíti a helyzetet, így azt javasoljuk ha emberi áron és időben szeretnél még alkatrészhez jutni, mielőbb add le rendelésed.

Jósok nem vagyunk, tehát nem tudjuk megmondani előre mi lesz, hogy meddig dolgozunk, meddig lesz áru és hogy mennyibe fog kerülni. A biztos az a most.

Köszönjük megértésed!