MasterCard, VISA
Kedves ügyfelünk!
A futárszolgálatoknál elkezdődött a Karácsonyi szezon, így sajnos a jelenlegi várható szállítási idő: átlag 2-3 munkanap.
Javasoljuk e miatt, hogy olyan címet adjon meg, ahol nap közben valaki biztosan át tudja venni a küldeményt, mert lehet utána megint csak 2-3 napra fogja tudni vinni a futár a csomagot!
Sajnos nem tudunk ezzel mit kezdeni, de célszerű úgy számolni, hogy a csomag nem biztos, hogy másnapra odaér. A megértést a nevükben is köszönjük!

DID láncok 2013

Új DID láncok 2012-2013

A D.I.D 2012-ben teljesen új termékpalettával mutatkozott be. Több régi típus kifutott, az újak pedig még erősebbek, még strapabíróbbak lettek. Ami még fontos, hogy áruk nem növekedett.
A leglényegesebb változás a megnövelt szakítószilárdság, mely tulajdonképpen azt jelenti, hogy a lánc jobban ellenáll a húzásnak, kevésbé "nyúlik". Továbbá a motor visszajelzései jobbak lesznek, nem lesz "gumis-rángatós" érzés, ilyesformán nő a teljesítmény és kisimultabb lesz a motor menet közbeni járása.

A VX és VX2 széria

A PRO-STREET, azaz utcai kategória a VX és VX2 széria váltotta fel a V, VM és VM2 szériákat. Ezen láncok szakítószilárdsága elődjeihez képest 7-15%-kal jobb, ezáltal nagyobb teljesítményű motorokra is feltehetőek, futásteljesítményük pedig megnőtt.

A ZVMX vagy ZVM-X széria

A SUPERSTREET kategória, amit sport- és nagy teljesítményű motorokhoz fejlesztettek. A ZVM2 láncoknál átlag 10%-kal nőtt szakítószilárdság, a súrlódási együtthatót pedig jelentősen sikerült csökkenteni a mérnököknek. Ez azt jelenti, hogy a lánc  a kisebb ellenállás, nagyobb szakítószilárdság hatására kevesebb lóerőt von el a motortól, és többet elfut elődjeinél.

SUPERBIKE, SUPERSPORT, PÁLYAHASZNÁLAT

Versenypályára fejlesztett láncaink a ERV típusra hallgatnak. Ez a lánc létezik 520-as és 530-as kivitelben is. Nyilván az 520-as kisebb súrlódással és súllyal rendelkezik, ezért a legprofibbak általában 520-as szettel vágnak neki a versenynek, hiszen itt nem a futásteljesítmény számít. Jelenleg a piacon az ERV3-as lánc kapható, mely már többszörösen továbbfejlesztett utódja a sima ERV-nek.

SUPERCROSS, MOTOCROSS

A DID NZ, ERT és MX láncai kifejezetten off-road versenyzéshez lettek kifejlesztve. Gyűrű nélküli változatok, ugyanis a gyűrűs láncokat sajnos a sár és por hamar megeszik.
Az ERT2 Gold lánc extra könnyű, főleg az SX és MX bajnokságokon kedvelt lánc. Az MX Gold egy később megjelent típus, extra nagy teherbírású változat. Quadokhoz elsősorban az újonnan megjelent 520ATV láncot ajánljuk.
 
DID láncok 2013 - DID lánc szakítószilárdság

DID lánc szakítószilárdság

DID láncok 2013 - DID VX széria

DID VX széria

DID láncok 2013 - DID ZVMX/ZVM-X széria

DID ZVMX/ZVM-X széria

DID láncok 2013 - DID X gyűrű

DID X gyűrű