MasterCard, VISA
Kedves ügyfelünk!
A futárszolgálatoknál elkezdődött a Karácsonyi szezon, így sajnos a jelenlegi várható szállítási idő: átlag 2-3 munkanap.
Javasoljuk e miatt, hogy olyan címet adjon meg, ahol nap közben valaki biztosan át tudja venni a küldeményt, mert lehet utána megint csak 2-3 napra fogja tudni vinni a futár a csomagot!
Sajnos nem tudunk ezzel mit kezdeni, de célszerű úgy számolni, hogy a csomag nem biztos, hogy másnapra odaér. A megértést a nevükben is köszönjük!

Motoralkatrészek

Slime termékek

A SLIME 1989 óta foglalkozik gumiabroncs-ápolási termékek gyártásával. A SLIME név azóta maradt a vállalaton, hogy Kaliforniában, mountain-bike-osok számára először kevertek ki defektjavító anyagot (akkor még egy fúrógépbe fogott keverőszár segítségével). A bringások nevezték el slime-nak a zöld terméket, és a név azóta is változatlan. A SLIME világvezető az abroncs-ápolási termékek területén. A GREEN SLIME logó és termékpaletta nevéhez hűen a cég elkötelezett a környezetbarát termékek mellett, amelyek a felhasználó, az abroncs, és a környezet számára is veszélytelenek.

2 találat: