MasterCard, VISA
Kedves ügyfelünk!
A futárszolgálatoknál elkezdődött a Karácsonyi szezon, így sajnos a jelenlegi várható szállítási idő: átlag 2-3 munkanap.
Javasoljuk e miatt, hogy olyan címet adjon meg, ahol nap közben valaki biztosan át tudja venni a küldeményt, mert lehet utána megint csak 2-3 napra fogja tudni vinni a futár a csomagot!
Sajnos nem tudunk ezzel mit kezdeni, de célszerű úgy számolni, hogy a csomag nem biztos, hogy másnapra odaér. A megértést a nevükben is köszönjük!

Motoralkatrészek

Shell termékek

Kenőolajok, motorolajok. Ásványi, szintetikus és félszintetikus olajok. Teleszkóp-olajok. Fékfolyadékok, hidraulika-olajok. Üzemanyag-adalékok. A Shell Advance termékcsalád a két- és négyütemű utcai motorkerékpárok számára készül, egyúttal a MOTO3-ban is szerepel, mint a Honda NSF250R hivatalos kenőanyaga. A Shell és a Ducati Corse 1999 óta működik együtt, 2003 óta a MotoGP-ben is közösen dolgoznak, és ez az együttműködés számos győzelmet hozott. A Shell a BMW gyári beszállítója: a gyári új motorok feltöltése és a márkaszervizben végzett olajcserék során is Shell olaj kerül a BMW-kbe.

0 találat:

Nincs találat

Enyhítsen a keresési feltételeken.