MasterCard, VISA
Kedves ügyfelünk!
A futárszolgálatoknál elkezdődött a Karácsonyi szezon, így sajnos a jelenlegi várható szállítási idő: átlag 2-3 munkanap.
Javasoljuk e miatt, hogy olyan címet adjon meg, ahol nap közben valaki biztosan át tudja venni a küldeményt, mert lehet utána megint csak 2-3 napra fogja tudni vinni a futár a csomagot!
Sajnos nem tudunk ezzel mit kezdeni, de célszerű úgy számolni, hogy a csomag nem biztos, hogy másnapra odaér. A megértést a nevükben is köszönjük!

Motoralkatrészek

K&N termékek

Sportlégszűrők: direkt szűrők és az eredeti szűrő helyére beépíthető sportszűrők. Sportlégszűrőhöz való tisztító- és olajozó készítmények. A Kaliforniában alapított K&N 1960 óta gyárt légszűrőket, és a versenysport által támasztott igényeknek megfelelve, 1969-ben, a K&N készített először tisztítható, mosható, nagy áteresztő képességű levegőszűrőt. A K&N jelenleg a világ vezető sportlégszűrő-gyártója. A cég több mint 30 országban, több mint 5000-féle terméket hoz fogtalomba autókhoz, teherautókhoz, motorkerékpárokhoz, egyéb motorokhoz és ipari alkalmazású célokra.

183 találat:


Nem találja? Termék keresése motortípus alapján: itt


Nem találja? Termék keresése motortípus alapján: itt