MasterCard, VISA
Kedves ügyfelünk!
A futárszolgálatoknál elkezdődött a Karácsonyi szezon, így sajnos a jelenlegi várható szállítási idő: átlag 2-3 munkanap.
Javasoljuk e miatt, hogy olyan címet adjon meg, ahol nap közben valaki biztosan át tudja venni a küldeményt, mert lehet utána megint csak 2-3 napra fogja tudni vinni a futár a csomagot!
Sajnos nem tudunk ezzel mit kezdeni, de célszerű úgy számolni, hogy a csomag nem biztos, hogy másnapra odaér. A megértést a nevükben is köszönjük!

Motoralkatrészek

Alpine termékek

Az Alpine azért dolgozik, hogy még élvezetesebbé tegye azokat a dolgokat, amiket szeretünk anélkül, hogy hallásunk károsodna. A legfejlettebb füldugókat ajánlják zenészeknek, gyerekeknek, utazóknak, vízi sport rajongóknak, "party arcoknak", motorkerékpárosoknak és alvásgondokkal küzdőknek.
Mindegyik füldugó CE minősítéssel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy füldugóik és fülvédőik minden tekintetben megfelelnek az Európai Unió követelményeinek.
Motorozás közben a motor- és a szélzaj károsíthatják a hallást. 100 km/h felett a motorost érő zajok könnyen meghaladják a 90dB-t is. Emiatt a szélzaj nagy problémát okoz a motorosnak. Nem csak halláskárosodáshoz vezethet, hanem csökkenti a koncentrációt, kényelmetlenné teszi a hosszú túrázását, elfedi sziréna, a környezet zaját. De mindez kivédhető!

8 találat: