MasterCard, VISA
Kedves ügyfelünk!
A korona vírus miatti változásokra külön menüpontot hoztunk létre, melyet folyamatosan frissítünk (főmenüben találja). Gödi üzletünkben a személyes átvétel átmenetileg szünetel! A futáros kiszállítások továbbra is indulnak! Kérjük, ha további kérdése merülne fel, előbb a menüpontban tájékozódjon! Köszönjük!

Motoralkatrészek

Asesso termékek

Történetük 2009-ben indult. Az Asesso megálmodója és tervezője maga is motorozik. Ki tudhatná jobban, mint egy motoros, milyen az a védőruházat, mely megadja a motorozás szabadságának élményét úgy, hogy közben véd nem csak a mechanikai sérülésektől, de az ízületek menetszél miatti lehűlésétől is. Speciális, kiváló minőségű neoprén anyagokat használnak fel. Az Antischok energiaelnyelő rétegnek köszönhetően az ízületeket érő külső behatás egyenletesen oszlik el, így csökkenti az esetleges sérülések mértékét. A legújabb Asesso termékeinkbe SAS-TEC protektorok kerülnek.
Az Asesso termékek nem csak motorozáskor nyújtanak védelmet. Lovasok, snowboardosok, kaszkadőrök folyamatosan pozitív visszajelzései győznek meg minket arról, hogy az Asesso közösség imádja a szabadságot, imádja a kihívásokat, de elég tudatos ahhoz, hogy vigyázzon magára és védelméről gondoskodjon.

13 találat: