MasterCard, VISA

Motoralkatrészek

XADO termékek

A Xado márka egyre jobban ismeretséget kap világszerte. Autós illetve motoros termékeiket (olajok, revitalizálók, zsírok, tisztítók, adalékok és sprayk) forgalmazzuk.
A Xado olajok a gépjármű tulajdonosok régi álmát váltja valóra - sikerült olyan olajat létrehozni, amely meggátolja az alkatrészek súrlódó felületének kopását.
Az ötvenes évek vége felé, valahol Szibériában egy geológus mérnők csoport új jelenségre lett figyelmes, amikor mélyfúrást végeztek a földkéregben. Ezen expedíció alatt feltűnt, hogy amikor egy bizonyos mélységben fúrtak, a fúrók nem koptak el, ahogy az szokott, sőt ellenkezőleg úgy néztek ki mintha vadonatújak lennének. Tudományos vizsgálat eredménye az lett, hogy az ásványok bizonyos kombinációja valamint ezen ásványok mikroszkopikus őrleménye és súrlódásból keletkezett energia egy csodálatos kémiai reakciót képes létrehozni.

Ez a kémiai reakció valójában megváltoztatja a fém felületének szerkezetét és egy kerámiaszerű anyagot hoz létre. Az új felület ezek után képes tovább gyarapodni a parányi fém részecskékből, amik a kenőanyagban megtalálhatóak. A fémfelület ezen helyreállítása megnyitotta az utat az elhasznált részek "felújításának" és "feljavításának" ami az eredeti fémnél sokkal keményebb és simább "fém-kerámiának" köszönhető. Ezáltal jelentősen csökken a felület súrlódása és megnövekszik az élettartam.

33 találat: